Το καυστικό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για Κουτσελίνη: «Εάν ήσουν γυναίκα, σπούδαζες και δεν είχες χάμπουργκερ, πάθαινες παρένθετη παραίσθηση» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το καυστικό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για Κουτσελίνη: «Εάν ήσουν γυναίκα, σπούδαζες και δεν είχες χάμπουργκερ, πάθαινες παρένθετη παραίσθηση» (vid)
Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος τα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Αντικείμενο συζήτησης έχουν γίνει τα όσα ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη την προηγούμενη εβδομάδα, για τον ξυλοδαρμό με θύτη τον Απόστολο Λύτρα ο οποίος ξυλοκόπησε τη σύζυγο του.

Ένα απ’ τα άτομα που έσπευσαν να σχολιάσουν τα λεγόμενα της παρουσιάστριας, αλλά και τον τρόπο που προσπάθησε να δικαιολογηθεί κάνοντας αναφορά σε χάμπουργκερ, ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος σε πρόσφατη παράσταση του.

Πιο συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης ανέφερε ότι εκείνη την περίοδο αν δεν είχε χάμπουργκερ πάθαινες παρένθετη παραίσθηση του υποχονδρίου, η οποία όταν έβλεπες κάποιον να χτυπάει μια γυναίκα, σου προκαλούσε ένα αίσθημα να σκέφτεσαι την καριέρα του.

Αναλυτικότερα ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Σπούδασα. Βέβαια, όταν σπούδασα τότε, εμείς δόξα τον Θεό, είχαμε και τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ. Γιατί αν εκείνη την περίοδο, ειδικά όταν πήγαινες να σπουδάσεις, δεν είχες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, αυτό δημιουργούσε μια πάθηση που λεγόταν παρένθετη παραίσθηση του υποχονδρίου.

Εάν ήσουν γυναίκα και σπούδαζες και δεν είχες χάμπουργκερ, πάθαινες μια πάθηση που έβλεπες κάποιον να δέρνει μια γυναίκα και εσένα σε απασχολούσε η καριέρα του μα*#$α. Αυτή είναι η πάθηση που σου προκαλεί.

Στη συνέχεια σχολίασε και τον Αλέξη Κούγια, λέγοντας: «Αν ήσουν άνδρας και σπούδαζες και δεν είχες χάμπουργκερ, πάθαινες μια πάθηση που έλεγες “ναι, αλλά είναι άντρας αυτός, ζήτησε συγγνώμη”. “Συγγνώμη, που δεν ξέρω να χτυπώ τόσο πολύ. Συγγνώμη που δεν σε χτύπησα πολύ”».