Στάνκογλου: «Λένε ότι είμαι γουρλής, τώρα είναι ο γιος μου, πήγαμε στο Βερολίνο και πήρε το ευρωπαϊκό ο Παναθηναϊκός» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Στάνκογλου: «Λένε ότι είμαι γουρλής, τώρα είναι ο γιος μου, πήγαμε στο Βερολίνο και πήρε το ευρωπαϊκό ο Παναθηναϊκός» (vid)
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Open «Πρωινό Σουσου» και την Ελένη Τσολάκη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ζωή του, την καριέρα του, τις σχέσεις του και στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

«Μου λένε ότι είμαι γουρλής. Τελευταία και μ' αυτό που έγινε και πήγα στο Βερολίνο. Τώρα βέβαια είναι γουρλής ο γιος μου. Πήγαμε στο Βερολίνο και πήραμε το κύπελλο με τον Παναθηναϊκό. Γενικά, όποτε πηγαίνω στα στέκια μου και είμαι ο πρώτος που θα πάρω καφέ, χαίρεται ο καταστηματάρχης ότι θα πάει καλά η μέρα του. Κάνω καλό ποδαρικό», είπε αρχικά.

«Με φλερτάρουν και φλερτάρω, οι εποχές όμως έχουν αλλάξει λόγω της εικόνας. Πλέον οι νέοι ασχολούνται περισσότερο με τα κινητά τους. Με εμποδίζει ότι είμαι γνωστός στο να προσεγγίσω μία γυναίκα. Όσοι δε με ξέρουν, έχουν φτιάξει μία άλλη εικόνα για εμένα. Δεν ξέρω αν θα ξαναπαντρευόμουν, ίσως δύσκολα. Δε μου λέει κάτι ο γάμος», ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου απαντώντας αν τον φλερτάρουν.

«Η γυναίκα που θα κερδίσει την ψυχή μου δεν πρέπει να λέει ψέματα. Καθαρό βλέμμα, καθαρό χαμόγελο, να έχει έναν κόσμο που να έχω να πω κι εγώ κάτι μαζί της, να μπορώ να συζητήσω. Είμαι ρομαντικός», πρόσθεσε.

«Θα ήθελα να ζήσω ή τα 20s ή στα 60s – 70s. Στην επανάσταση με όλα. Λειτουργώ ακόμα ως επαναστατικός έφηβος. Βαριέμαι τους ανθρώπους που τους παίρνει η μπάλα του χρόνου. Που επειδή μεγαλώνουν δεν κάνουν και πράγματα που δεν ταιριάζουν στην ηλικία τους. Έκανα ελεύθερη πτώση στα 44. Δεν θέλω να φοβάμαι και να ρισκάρω», τόνισε σε άλλο σημείο.

«Έχω φάει αρκετές σφαλιάρες. Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος, η μητέρα μου δούλευε σε κλωστοϋφαντουργία νύχτα. Έχω μεγαλώσει αρκετά μόνος μου, δούλευα από τα 14 σε οικοδομή με τον πατέρα μου, έχω αλλάξει πολλές δουλειές μέχρι να φτάσω σε αυτό που μου αρέσει. Με την πρώην γυναίκα μου ήμασταν στη Νέα Υόρκη και μετρούσαμε τα ψιλά για να πάρουμε το μετρό. Από άποψη κούρασης, από απογοητεύσεις», δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Για τη σχέση που του χρέωσαν: «Ήταν περίεργο για εμένα γιατί δεν μου είχε τύχει και δεν ίσχυε κάτι. Είμαι από τα τυχερά παιδιά, με σέβονται οι δημοσιογράφοι. Μια φορά ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή, που μετά από εμένα έπαιξε ένα πρόσωπο που δεν θα ήθελα να είμαι στην ίδια εκπομπή. Πήρα τηλέφωνο την παρουσιάστρια και της είπα γιατί μου το έκανες αυτό, ήθελα να το ξέρω. Δεν θέλω να συνδέομαι με ανθρώπους τους οποίους δεν τους σέβομαι, που δεν εκτιμώ, που αν τους έβλεπα στον δρόμο μπορεί και να τους έκραζα».