Αδιανόητο περιστατικό στον «Εκατομμυριούχο»: Ο Αρναούτογλου περίμενε παίκτρια που ξέχασε να πάει στο στούντιο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητο περιστατικό στον «Εκατομμυριούχο»: Ο Αρναούτογλου περίμενε παίκτρια που ξέχασε να πάει στο στούντιο (vid)
Με άδεια καρέκλα υποδέχθηκε το κοινό του «Εκατομμυριούχου» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς η διαγωνιζόμενη ξέχασε να πάει στο στούντιο.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος» του ΑΝΤ1. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε το κοινό, όμως η καρέκλα του διαγωνιζόμενου ήταν κενή.

Κι αυτό διότι η διαγωνιζόμενη... ξέχασε να πάει στο στούντιο για να παίξει. Τελικά έστω και αργοπορημένη η Μαρία εμφανίστηκε μετά από λίγο με το κοινό να την χειροκροτάει.

«Πρώτη φορά με βλέπετε έτσι. Δείτε απέναντι την καρέκλα. Αν παρακολουθήσατε το προηγούμενο επεισόδιο, ήταν εδώ η κυρία Μαρία Κουκκούλη. Η κοπέλα πολύ διαβασμένη, κειμενογράφος και τα λοιπά αλλά είχε ένα πρόβλημα με τη μνήμη, δεν θυμόταν τίποτα», είπε στην έναρξη του τηλεπαιχνιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Της είπα φεύγοντας: να ξανάρθεις. Μου λέει: δεν το ξεχνάω. Μόλις μου το ‘πε, λέω: πάει, δεν ξανάρχεται. Τι κάνουμε τώρα;», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής με χιούμορ απευθυνόμενος στο κοινό και τους τηλεθεατές.

«Ήρθε; Με ειδοποιούν ότι ήρθε! Ήρθε! Έλα, βρε Μαράκι μου!», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, υποδεχόμενος την παίκτρια στο πλατό.