Σάλος στο διαδίκτυο: Κοιμάται με την δίδυμη αδελφή της συζύγου του, αλλά δεν το θεωρεί απάτη επειδή είναι ίδιες (vid)

Σάλος στο διαδίκτυο: Κοιμάται με την δίδυμη αδελφή της συζύγου του, αλλά δεν το θεωρεί απάτη επειδή είναι ίδιες (vid)
Μια γυναίκα εξομολογήθηκε ότι ο σύζυγός της κοιμάται με την δίδυμη αδελφή της και μάλιστα έχουν κάνει και παδί μαζί.

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει στα social media με μια ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι η δίδυμη αδελφή της κοιμάται με τον σύζυγό της και μάλιστα, έχουν κάνει και παιδί μαζί. Ωστόσο, εκείνος δεν θεωρεί ότι την απατάει επειδή είναι ίδια με την αδελφή της.

Η TikToker με το όνομα Belle Blake αποκάλυψε την ιστορία της, η οποία όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις. Στο βίντεο η TikToker εξηγεί αρχικά ότι δυσκολευόταν να κάνει παιδί.

Το ζευγάρι προσπαθούσε να κάνει ένα μωρό για περίπου 6,5 χρόνια, με την δίδυμη αδελφή της γυναίκας να μην αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα γονιμότητας. Έτσι ο σύζυγός της και η αδελφή της αποφάσισαν να κάνουν μαζί ένα παιδί.

«Χωρίς να μου το πουν, η αδελφή μου και ο σύζυγός μου αποφάσισαν να κοιμηθούν μαζί για να μείνει έγκυος και να μου κάνουν έκπληξη. Η αδελφή μου θέλει αυτό το μωρό για το μεγαλώσω εγώ. Μου λέει ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο και είναι χαρούμενη που το κάνει για μένα», ανέφερε η Belle Blake.

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της δεν θεωρεί ότι την απάτησε επειδή μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με την αδελφή της. Το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις, με τις απόψεις να διίστανται.

«Ως δίδυμος ο ίδιος, θα ήμουν εντάξει με αυτό από την στιγμή που δεν θα μπορούσα να κάνω παιδιά, αλλά πρώτα θα έπρεπε να το είχαμε συζητήσει όλοι μαζί. Λυπάμαι γι αυτό που σου συνέβη», σχολίασε ένας χρήστης.

«Αγκάλιασε αυτό το μωρό. Αυτό είναι αδελφοσύνη και αγάπη», σημείωσε ένας άλλος. «Σε κοροϊδεύουν! Χώρισε άμεσα. Λυπάμαι για όλο αυτό», έγραψε ένας τρίτος.

@mrsbelleblake 😤😡 I don’t know if I should laugh or cry. Fan Submission: I reenact stories to raise awareness about domestic abuse and the Address Confidentiality Program. The ACP provides a decoy address to help victims hide from their abusers. Submit a story to my email #cheater #husband #wife #baby #postpartum #newborn #exhusband #fansubmission #divorce #custody ♬ original sound - Belle Blake