Influencer βρέθηκε στην Αθήνα και τρελάθηκε με τη χωριάτικη σαλάτα: Τι ήταν αυτό που της έκανε εντύπωση (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Influencer βρέθηκε στην Αθήνα και τρελάθηκε με τη χωριάτικη σαλάτα: Τι ήταν αυτό που της έκανε εντύπωση (vid)
Viral έχει γίνει το βίντεο μιας influencer που επισκέφτηκε την Ελλάδα. Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι σε κάθε μαγαζί που πήγε στην Αθήνα, μαζί με τη σαλάτα της έδιναν και ψωμί.

H αλήθεια είναι ότι η ελληνική κουζίνα φημίζεται τόσο για την ποικιλία όσο και για την ποιότητα των προϊόντων, με πολλούς τουρίστες να κατακλύζουν ταβέρνες και εστιατόρια ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και από ότι φαίνεται κάποιες συνήθειες κάνουν εντύπωση στους επισκέπτες της χώρας μας.

Έκπληκτη φαίνεται ότι έχει μείνει και μια Αμερικανίδα influencer που κάνει τις διακοπές της στην Αθήνα με το γεγονός ότι τα ελληνικά εστιατόρια προσφέρουν ψωμί μαζί με το φαγητό, ενώ δείχνει και στους ακολούθους τους κάποια tips όπως πως να κάνουν παπάρα με το «καλύτερο λάδι του κόσμου» όπως χαρακτηριστικά λέει και για κάποιο λόγο, πως να βάζουν φέτα, πάνω στο ψωμί που έχει βουτηχτεί στο λάδι και πάνω της ένα κομμάτι αγγούρι και ένα κομμάτι κρεμμύδι για να κάνουν ένα σαντουιτσάκι.

@maddiegoetzzzzz

It is just my OPINION

♬ original sound - Maddie Goetz

Η ίδια λέει: «Είμαι στην Αθήνα, στην Ελλάδα, τρώω μια ελληνική σαλάτα κάθε μέρα που είμαι και να σας πω ότι συνήθως σου δίνουν ψωμί». Όπως ήταν αναμενόμενο δεκάδες Έλληνες άφησαν ένα δικό τους ξεχωριστό σχόλιο κάτω από το βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα.