1o Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 Streetball της Sport Vision: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία

Newsroom
1o Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 Streetball της Sport Vision: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία
Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε για 1η φορά την Κυριακή 16 Ιουνίου, στα Ανοικτά Γήπεδα Μπάσκετ της Ακαδημίας Αρη Γλυφάδας το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 Χ 3 Streetball που διοργάνωσε η Sport Vision με στόχο την προβολή του αθληματος μέσω της προσέλκυσης νέων αθλητών, την ανάδειξη ταλέντων και την δημιουργία αγωνιστικών ευκαιριών για τις ομάδες 3Χ3.

Guest Stars του 3X3 Streetball Sport Vision ήταν ο διεθνής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Μωραίτης και ο καταξιωμένος Μάνος Χατζηδάκης της ΑΕΚ που έδωσαν παλμό και ενίσχυσαν τις ομάδες με ένα πολύ fun τρόπο. Παρουσιαστής του event o Διονύσης Αραβαντινός αθλητικόγράφος!

]

Στο 3X3 Streetball Sport Vision συμμετείχαν συνολικά 18 ομάδες 14-17, 18-21 και 22-26 ετών που έζησαν μια μοναδική μπασκετικη εμπειρία μέσα απο δράσεις, διαγωνισμούς, εκπλήξεις, μουσική και πολλά δώρα απο τα καταστήματα Sport Vision.

Με στόχο την ανάπτυξη του 3X3 streetball η Sport Vision θα είναι σύντομα εδώ με νέες διοργανώσεις και τουρνουά που αναμένεται να χαρίσουν ακόμα πιο έντονες στιγμές στους παίκτες και τους φιλάθλους όλων των ηλικιών σε μία χώρα όπως η Ελλάδα με πλούσια μπασκετική παράδοση και επιτυχίες.

π

Χορηγός του 3X3 streetball Sport Vision τα νερά MINOA σε χάρτινες ανακυκλώσιμες συσκευασίες και τα νέα νερα ΜΙΝΟΑ VITAMIN WATERS που εμπλουτίζουν την την κάθε ημέρα μας με μια έκρηξη βιταμινών και γεύσεων.