Πήγαν βόλτα με το σκάφος και τους περικύκλωσαν 5 καρχαρίες: Τα «είδαν» όλα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πήγαν βόλτα με το σκάφος και τους περικύκλωσαν 5 καρχαρίες: Τα «είδαν» όλα (vid)
Τα... χρειάστηκε ένα ζευγάρι όταν κατά την διάρκεια της βόλτας τους με το σκάφος, τους περικύκλωσαν πέντε μεγάλοι καρχαρίες.

Μια τρομακτική περιπέτεια έζησε ένα ζευγάρι στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, κατά την διάρκεια μιας βόλτας που έκαναν με το σκάφος τους. Ξαφνικά πέντε τεράστιοι καρχαρίες περικύκλωσαν το σκάφος τους με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν.

Ο Πέρι και η Κάρμελ απολάμβαναν την βόλτα με τους σκάφος τους στις 9 Ιουνίου, όταν διέκριναν έναν καρχαρία κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο για φάλαινα και άρχισαν να καταγράφουν με τα κινητά τους.

«Θεέ μου, αυτός είναι ένας μεγάλος καρχαρίας», ακούγεται στο βίντεο να φωνάζει η Κάρμελ καθώς το πτερύγιο του καρχαρία ξεπροβάλλει από το νερό. Ωστόσο, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στη συνέχεια.

Σε λίγα λεπτά είχαν μαζευτεί κοντά τους άλλοι τέσσερις καρχαρίες όλοι στο ίδιο περίπου μέγεθος με τον πρώτο. Για 20 λεπτά οι καρχαρίες είχαν περικυκλώσει το σκάφος, με το ζευγάρι να προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

«Έχουμε δει μερικούς καρχαρίες όλα αυτά τα χρόνια που βγαίνουμε με το σκάφος, αλλά αρκετά μικρότερους, Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε κάτι τέτοιο», τόνισε ο Πέρι.