Μετά τον Ρονάλντο ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ποντάρει το... σπίτι του και στην Αργεντινή

Επιμέλεια: Newsroom
Μετά τον Ρονάλντο ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ποντάρει το... σπίτι του και στην Αργεντινή
Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έπαιξε ένα ακόμα εντυπωσιακό στοίχημα, επιλέγοντας αυτή τη φορά το Κόπα Αμέρικα.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα μεγάλα στοιχήματα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Ο σταρ του UFC πρόσφατα πόνταρε 71.000 ευρώ για να κατακτήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο το «Χρυσό Παπούτσι» στο Euro 2024. Μέχρι στιγμής πάντως, ο Πορτογάλος δεν τον έχει δικαιώσει, καθώς δεν έχει βρει δίχτυα σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει η χώρα του.

Μάλιστα, στην αναμέτρηση για τους «16» της διοργάνωσης απέναντι στη Σλοβενία, ο Ρονάλντο αστόχησε από τη βούλα του πέναλτι. Ο ΜακΓκρέγκορ πάντως, δεν φαίνεται να πτοείται.

Έτσι αποφάσισε να ποντάρει ένα ακόμα τεράστιο ποσό υπέρ της Αργεντινής. Συγκεκριμένα, ο αθλητής του UFC έπαιξε 430.000 ευρώ να κατακτήσουν ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του το Κόπα Αμέρικα.

Αν η Αργεντινή τον δικαιώσει τότε ο Ιρλανδός αθλητής θα τετραπλασιάσει τα χρήματά του καθώς θα κερδίσει περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, ο ΜακΓκρέγκορ φαίνεται να πήγε σε πιο σίγουρα στοιχηματικά μονοπάτια, αφού η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ήταν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, μπροστά από τη Βραζιλία και την Ουρουγουάη.

Μέχρι στιγμής η Αργεντινή τον δικαιώνει με τρεις στις τρεις νίκες που της έδωσαν την πρώτη θέση του ομίλου της στο Κόπα Αμέρικα.

σσ