Ο ΜακΓκρέγκορ στοιχημάτισε 60.000 να βγει πρώτος σκόρερ του Euro ο Ρονάλντο: Το αστρονομικό ποσό που θα βγάλει

Επιμέλεια: Newsroom
Ο ΜακΓκρέγκορ στοιχημάτισε 60.000 να βγει πρώτος σκόρερ του Euro ο Ρονάλντο: Το αστρονομικό ποσό που θα βγάλει
Τα λεφτά του στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Euro 2024 έχει βάλει ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ένα μεγάλο ποσό έχει ποντάρει στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Ο αστέρας του UFC έχει στοιχηματίσει 60.000 για να πάρει την Χρυσό Παπούτσι στο Euro 2024 ο 39χρονος Πορτογάλος άσος.

Ο Ρονάλντο, ο οποίος έγραψε ιστορία στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας απέναντι στην Τσεχία, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης που αγωνίστηκε σε έκτο Euro, προέρχεται από μια παραγωγική σεζόν με τη φανέλα της Αλ Νασρ με 44 γκολ σε 45 ματς.

Ο ΜακΓκρέγκορ αποκάλυψε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με την Τσεχία, ότι έχει στοιχηματίσει 60.000 να βγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Αν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τον δικαιώσει, τότε θα κερδίσει κοντά στο 1 εκατομμύριο (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το στοίχημα είναι σε λίρες, δολάρια ή ευρώ).

σρμ

Σε σχετική ανάρτηση του στο Instagram, ο ΜακΓκρέγκορ ανέφερε: «60 χιλιάρικα στον Κριστιάνο για να διατηρήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ». Ο Πορτογάλος άσος είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο Euro 2020 με 5 γκολ, μαζί με τον Τσέχο Πάτρικ Σιχ.

Ωστόσο, στην πρώτη αναμέτρηση της Πορτογαλίας κόντρα στην Τσεχία, ο Ρονάλντο δεν δικαίωσε τον ΜακΓκρέγκορ, μιας και δεν σκόραρε, παρά το γεγονός ότι η χώρα του επικράτησε με 2-1.