Άγρια ομοφοβική επίθεση στον Καναδά: Ομάδα ανδρών επιτέθηκε και λίντσαρε ζευγάρι γυναικών στη μέση του δρόμου (vid)

Newsroom
 Άγρια ομοφοβική επίθεση στον Καναδά: Ομάδα ανδρών επιτέθηκε και λίντσαρε ζευγάρι γυναικών στη μέση του δρόμου (vid)
Ένα άκρως εξοργιστικό βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή που ένας όχλος ανδρών ξυλοκοπεί βάναυσα ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών στον Καναδά

Ένα ζευγάρι λεσβιών ξυλοκοπήθηκε και λιντσαρίστηκε από μια «αγέλη» ανδρών, οι οποίοι πρώτα έκαναν αγενή σχόλια για τη σεξουαλικότητά τους και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.

Οι τρομακτικές σκηνές που καταγράφηκαν σε βίντεο δείχνουν το ζευγάρι περικυκλωμένο από σχεδόν δώδεκα άνδρες, με τη μία γυναίκα να είναι πεσμένη στο πάτωμα και την άλλη να προσπαθεί μάταια να τη βοηθήσει.

Όλα άρχισαν όταν οι δύο γυναίκες περπατούσαν στο κέντρο του Halifax, στον Καναδά και ένα άτομο από την παρέα των ανδρών ξεκίνησε να τις βρίζει για τη σεξουαλικότητα τους.

Στην αρχή, η μια κοπέλα εξήγησε στα Μέσα ότι φώναξε στους άνδρες να σταματήσουν, αλλά εκείνοι την αγνόησαν και άρχισαν μια πρωτοφανή επίθεση στη φίλη της.

Στη συνέχεια επιχείρησε να βοηθήσει τη πεσμένη σύντροφο της αλλά ένας άλλος άντρας την κρατούσε και την έσπρωχνε.

«Ήρθε η στιγμή της μάχης ή της φυγής», εξήγησε η MacLean, λέγοντας ότι πήδηξε στην πλάτη ενός από αυτούς και τους έκανε μια λαβή πνιγμού – προσπαθώντας να τους συγκρατήσει. Αμέσως μαζεύτηκε μια μεγάλη ομάδα και άρχισαν όλοι να τη χτυπουν και να την πατούν. Τελικά, ένας παρευρισκόμενος ειδοποίησε την αστυνομία που περιπολούσε σε κοντινή περιοχή – αλλά μέχρι τότε, η MacLean είπε ότι ο καβγάς είχε ήδη τελειώσει. Οι αστυνομικοί μίλησαν στη συνέχεια με έναν από τους άνδρες που συμμετείχαν στην επίθεση, ο οποίος κατηγόρησε για τον καβγά τις δύο γυναίκες.

Η αστυνομία δήλωσε στο CTV News ότι εξακολουθεί να ερευνά το περιστατικό και δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Η MacLean δήλωσε ότι η Tori υπέστη μώλωπες σε όλο της το σώμα και είχε ένα σπασμένο δόντι και μια σπασμένη μύτη.