Νουργκούλ Γκιουλέρ: Η μεγαλύτερη αδερφή του Αρντά τον ακολουθεί όπου κι αν παίζει

Νουργκούλ Γκιουλέρ: Η μεγαλύτερη αδερφή του Αρντά τον ακολουθεί όπου κι αν παίζει
Η αδερφή του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Τουρκίας είναι και η μεγαλύτερη φαν του.

O Aρντά Γκιουλέρ και η Τουρκία βρίσκονται στους «8» του Euro 2024, έχοντας ήδη καταφέρει να κλείσουν πολλά στόματα. Μπορεί η Αυστρία να είχε εντυπωσιάσει μέχρι τώρα στη διοργάνωση, ωστόσο οι Τούρκοι επικράτησαν με 2-1 και τους έστειλαν «σπίτι» τους.

Ένας από τους ανθρώπους που έζησε την αναμέτρηση πολύ έντονα ήταν και η μεγαλύτερη αδερφή του 19χρονου σταρ της Τουρκίας, Νουργκούλ Γκιουλέρ. Η δημιουργός περιεχομένου με περισσότερους από 160.000 ακόλουθους στο Instagram βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο συνεχώς δίπλα στον Αρντά και προφανώς αυτό το διάστημα είναι στη Γερμανία προκειμένου να τον υποστηρίξει.

Με μια γρήγορη ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram βλέπουμε πως ειδικά από τη στιγμή που ο αδερφός της προσγειώθηκε στην Μαδρίτη για να γίνει υπογράψει στη Ρεάλ, έχει γεμίσει το προφίλ της με δημοσιεύσεις στις οποίες είναι συνεχώς αγκαλιά μαζί του.

Μεταξύ αυτών και η βραδιά του τελικού του Champions League, όπου η Ρεάλ και ο Αρντά Γκιουλέρ κατέκτησαν τη μεγάλη κούπα. «Ως μεγαλύτερη αδερφή, σου είμαι ευγνώμων για όλες τις περήφανες στιγμές που μου έδωσε και μου γέμισες την καρδιά. Θα είμαι πάντα μαζί σου σε κάθε επιτυχία και κάθε χαρά. Είθε όλη η επιτυχία να είναι μαζί σου», σχολίασε η Νουργκούλ Γκιουλέρ στο Instagram.

Τώρα ανυπομονεί να ζήσει κάτι αντίστοιχο στο Euro. Θα το καταφέρει;