Σκύλος έβαλε φωτιά σε σπίτι όταν άνοιξε κατά λάθος το φούρνο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σκύλος έβαλε φωτιά σε σπίτι όταν άνοιξε κατά λάθος το φούρνο (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο που απεικονίζει ένα σκύλο να ανοίγει κατά λάθος το φούρνο, με αποτέλεσμα να καούν κάποια κουτιά που υπήρχαν πάνω στην εστία.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει έναν σκύλο να βάζει κατά λάθος φωτιά σε σπίτι ανοίγοντας το φούρνο μέσα στη νύχτα, με αποτέλεσμα να καούν κάποια κουτιά που βρίσκονταν πάνω στην εστία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Ιουνίου στο Κολοράντο. Η Πυροσβεστική του Κολοράντο Σπρινγκς στάλθηκε σε ένα σπίτι μετά από κλήση που έλαβε από μια οικογένεια που ανέφερε το περιστατικό. Ευτυχώς, η πυρκαγιά κατασβέστηκε σχετικά γρήγορα, σύμφωνα με δήλωση των αξιωματούχων της πυροσβεστικής.

Το βίντεο καταγράφει τον σκύλο να ενεργοποιεί κατά λάθος το φούρνο, προκαλώντας την ανάφλεξη κάποιων κουτιών που είχαν τοποθετηθεί επάνω. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατάφερε να σβήσει τη φωτιά πριν φτάσει η πυροσβεστική, αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε για εισπνοή καπνού. Δεν αναφέρθηκαν άλλοι τραυματισμοί, είτε σε ανθρώπους είτε σε κατοικίδια ζώα που βρίσκονταν στο σπίτι.