Ζευγάρι αποκάλυψε την καθημερινή ρουτίνα που έχει προκειμένου να ζήσουν ως τα 150 τους

Ζευγάρι αποκάλυψε την καθημερινή ρουτίνα που έχει προκειμένου να ζήσουν ως τα 150 τους
Ένα ζευγάρι βρήκε τον τρόπο ώστε να καταπολεμήσει τον χρόνο και να ζήσει μαζί ως τα βαθιά γεράματα

Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει με το αγαπημένο του πρόσωπο πολλά χρόνια ακόμη; Ένα ζευγάρι από την Αμερική, ο Warren Lentz και η Kayla Barnes-Lentz, βρήκαν το μυστικό της... αιωνιότητας.

Το νεαρό ζευγάρι το οποίο βρίσκεται στην ηλικία των 34 ετών, ακολουθεί μια ρουτίνα την οποία δεν «σπάει» ποτέ, και όπως και οι ίδιοι αναφέρουν πρόκειται να τους δώσει ζωή μέχρι τα 150 έτη τους, την στιγμή που ο μέσος όρος ζωής ενός Αμερικάνου είναι τα 76 έτη.

Για να ξεκινήσουν την ημέρα τους σωστά, ακολουθούν ένα πρόγραμμα στο οποίο θα πρέπει να βελτιστοποιούν το μυαλό και το σώμα τους καθώς το ζευγάρι χρησιμοποιεί μια συσκευή κλινικής ποιότητας για να πραγματοποιήσει θεραπεία με παλμικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Στην συνέχεια, ακολουθεί στην ημέρα τους μια βόλτα στην φύση και τον ήλιο, ώστε να πάρουν τις κατάλληλες βιταμίνες και να αναπνεύσουν το καθαρό οξυγόνο. Κατά την διάρκεια όλης της ρουτίνας θα πρέπει να έχουν αποβάλλει κάθε υποψία άγχους από πάνω τους, και περιττές έννοιες που μπορεί να τους δυσαρεστήσουν.

Έχουν βιολογικό σπιτικό πρωινό και ένα εξίσου υγιεινό μεσημεριανό γεύμα. Κάνουν μια βουτιά σε κρύο νερό και στην συνέχεια μπαίνουν σε ειδικό θάλαμο οξυγόνου.

Με αυτό τον τρόπο λέγεται ότι επιδιορθώνουν την κυτταρική βλάβη, η οποία βοηθά στην ανάρρωση, τους τραυματισμούς και την υγεία.Το βράδυ επιλέγουν να πάνε μια χαλαρή βόλτα και μετά για σάουνα πριν κοιμηθούν στις εννιά.