Χαλαρός Παναθηναϊκός πριν φύγει για Πάρο: «Ευχαριστώ τον κ. Γιαννακόπουλο που μας έφτιαξε το καλοκαίρι...» (vid)

Χαλαρός Παναθηναϊκός πριν φύγει για Πάρο: «Ευχαριστώ τον κ. Γιαννακόπουλο που μας έφτιαξε το καλοκαίρι...» (vid)
Ο νεαρός εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον ιδιοκτήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού μετά τις φετινές επιτυχίες της ομάδας σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Η Πάρος έχει την... τιμητική της μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις και ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο οι περισσότεροι μαθητές που έχουν τελειώσει επιλέγουν διακοπές στο συγκεκριμένο νησί.

Η κάμερα της ΕΡΤ, βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά και συνάντησε μια παρέα νεαρών που αναχωρούσαν για την Πάρο, με τον έναν εξ' αυτών, ο οποίος ήταν Παναθηναϊκός, να ευχαριστεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά και να αφήνει αιχμές σχετικά με την επικαιρότητα και συγκεκριμένα για το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον υπάλληλο του αεροδρομίου.

Όπως είπε ο νεαρός έγραψε πολύ καλά και πέρασε στην πρώτη του επιλογή που ήταν οι πολιτικές επιστήμες.

«Στην Πάρο πάμε, σαφώς, μετά από Πανελλήνιες μια απαιτητική χρονιά πάμε να σβήσουμε, να χαλαρώσουμε και ξεκινάει η φοιτητική ζωή. Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, πολιτικές επιστήμες εδώ στην Αθήνα», είπε αρχικά.

«Βλέπετε ότι ήρθαμε νωρίς νωρίς επειδή αν αργήσουμε εμείς δεν μπορούμε να ρίξουμε και κανένα χαστούκι...», συμπλήρωσε.

«Να πούμε κι ένα ευχαριστώ στον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μας έφτιαξε το καλοκαίρι και μπορούμε άνετοι να λέμε ότι είμαστε Παναθηναϊκοί», τόνισε ο νεαρός.
Όσο για το γεγονός ότι πάνε μόνοι τους χωρίς κοπέλες, όλη η παρέα εξέφρασε την πεποίθηση πως θα βρουν στην Πάρο, «γι' αυτό πάμε άλλωστε», τόνισαν.