Δολοφονία στο Ψυχικό: Ο 44χρονος κατηγορούμενος έκλεισε διακοπές στην Κύθνο μετά την εκτέλεση

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία στο Ψυχικό: Ο 44χρονος κατηγορούμενος έκλεισε διακοπές στην Κύθνο μετά την εκτέλεση
Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε ο κατηγορούμενος ως εκτελεστής. Μεταφέρθηκε με ισχυρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια.

Την Πέμπτη το πρωί θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί ο 44χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου έξω από τα γραφεία της εταιρίας του στο Ψυχικό, μετά από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από τον δικαστικό λειτουργό.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο μετά τις 9 το πρωί, όπου αρχικά οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές σε βάρος του με βάση το υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί.

Στην συνέχεια, ο 44χρονος, που σύμφωνα με την δικογραφία είναι αυτός που εκτέλεσε με αλλεπάλληλους πυροβολισμούς τον τοπογράφο, οδηγήθηκε στον Ανακριτή από ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του έναντι της κατηγορίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Λίγο μετά τη δολοφονία στο Ψυχικό έκλεισε διακοπές

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο φερόμενος ως εκτελεστής, λίγο μετά τη δολοφονία στο Ψυχικό έκλεισε διακοπές και μάλιστα είχε κανονίσει να φύγει το Σάββατο με την σύντροφό του για την Κύθνο. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι αστυνομικοί την στιγμή της επιχείρησης, τον έπιασαν κυριολεκτικά με τις βαλίτσες στα χέρια.

«Σκότωσε και κανόνισε να πάει διακοπές» λένε «πηγές» της ΕΛ.ΑΣ και συμπληρώνουν με νόημα: «Όμως δεν πρόλαβε». Οι ίδιες «πηγές» λένε ότι ο δολοφόνος που άδειασε τα δυο 9αρια πιστόλια στο κεφάλι του τοπογράφου, είναι απόλυτα αρνητικός καθώς δεν δέχεται να ανοίξει το στόμα του και να αποκαλύψει το παραμικρό για το σκηνικό του θανάτου, τουλάχιστον επίσημα.

Δεν πρόλαβε να πάρει τα χρήματα

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο 44χρονος εμφανίζει περίεργη συμπεριφορά, μάλιστα λένε κάποιοι ότι έδειχνε απόλυτα απογοητευμένος και αυτό τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως δεν πρόλαβε να πάρει τα χρήματα για τη «ματωμένη» δουλειά. Είναι σε υπερένταση, άλλες στιγμές δείχνει να βρίσκεται χαμένος στον δικό του κόσμο, ενώ αυτό που κάνει εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι είναι απόλυτα ψυχρός και όπως λένε χαρακτηριστικά έχει «παγωμένα» μάτια. Μάλιστα, κατά τη μεταγωγή του στον εισαγγελέα, όπως λένε αυτοί που τον είδαν, είχε κυκλοθυμική συμπεριφορά σε σημείο που κάποιες στιγμές να τρίζει ακόμα και τα δόντια του.