Γυναίκα «έσβησε» για δύο λεπτά και περιέγραψε την σουρεαλιστική μεταθανάτια εμπειρία της

Newsroom
Γυναίκα «έσβησε» για δύο λεπτά και περιέγραψε την σουρεαλιστική μεταθανάτια εμπειρία της
Μια γυναίκα λέει ότι δεν φοβάται πλέον τον θάνατο, αφού ήταν «νεκρή» για δύο ολόκληρα λεπτά πριν επανέλθει στη ζωή

Μια γυναίκα που πιστεύει ότι ήταν νεκρή για δύο λεπτά, μίλησε για την «σουρεαλιστική» εμπειρία που έζησε μόλις έκλεισε τα μάτια της.

Γράφοντας ανώνυμα στο Reddit, η χρήστης Humble Bumble 77 είπε στους διαδικτυακούς φίλους πώς είχε υποστεί ένα τρομερό αλεργικό σοκ από τα κάσιους που έφαγε κατά λάθος στα γενέθλιά της. Δυστυχώς για εκείνη δεν είχε κοντά της το Epi-pen. Ισχυρίζεται ότι η γλώσσα της άρχισε να «πρήζεται» και ο λαιμός της «έκλεισε» καθώς πάλευε να παραμείνει ήρεμη.

«Δεν ένιωθα μόνο τον πόνο εκείνη τη στιγμή, αλλά ήξερα ότι άλλαζε και η φυσική μου εμφάνιση... το κεφάλι και ο λαιμός μου είχαν πρηστεί υπερβολικά και είχα αρχίσει να εμφανίζω τεράστια ανησυχητικά σημάδια», είπε.

Αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ήταν «νεκρή» για μερικά λεπτά πριν την βάλουν οι γιατροί σε μηχανικό αναπνευστήρα για αρκετές ημέρες.

«Η εμπειρία ήταν πολύ περίεργη εκείνα τα λεπτά. Δεν ένιωσα καθόλου πόνο. Ένιωθα άνετα, παρόλο που το σώμα μου πάλευε σκληρά», έγραψε. «Θυμάμαι ότι έκανα εμετό μερικές φορές ενώ ήμουν στον αναπνευστήρα και έκανα αναρρόφηση... αλλά, δεν πόνεσα, δεν αισθάνθηκα τίποτα. Ήμουν περιτριγυρισμένη από την οικογένειά μου στη ΜΕΘ, κάτι που ήταν παρήγορο».

Όταν ρωτήθηκε αν θυμάται κάτι από την άλλη πλευρά, η Redditor περιέγραψε όσα παράλογα έζησε ως μια «εξωσωματική εμπειρία». Η ίδια δήλωσε αργότερα ότι μπορούσε ακόμα να "ανακαλέσει συνομιλίες" με την οικογένειά της, αλλά δεν μπορούσε να απαντήσει ή να αλληλεπιδράσει μαζί τους "όσο κι αν το ήθελε".