Εκτέλεση στο Ψυχικό: Γνωστός στις Αρχές ως «ωραίος Γιώργος», βρέθηκε πυρίτιδα στη ζώνη του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Εκτέλεση στο Ψυχικό: Γνωστός στις Αρχές ως «ωραίος Γιώργος», βρέθηκε πυρίτιδα στη ζώνη του (vid)
Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του φερόμενου εκτελεστή του 54χρονου τοπογράφου μετά από ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, αναγνωρίζοντας τον σωματότυπό του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Στις έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του 44χρονου συλληφθέντα, ο οποίος έμενε με τη σύντροφό του στην περιοχή του Ζωγράφου, εντοπίστηκε μια κρύπτη στην οποία βρέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM, καθώς και μια συσκευή GPS.

Ανιχνεύτηκε επίσης πυρίτιδα στην επιχειρησιακή ζώνη μέσης για τη μεταφορά όπλου. Όλα τα ευρήματα εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν σχετίζονται με τη δολοφονία του 54χρονου.

Ο 44χρονος, το πρωί της Κυριακής, βρέθηκε ενώπιων των δικαστικών Αρχών. Ο φερόμενος δολοφόνος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του μετά από ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, αναγνωρίζοντας τον σωματότυπό του. Σημειώνεται πως είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν. Μάλιστα είναι γνωστός με το προσωνύμιο «Ο ωραίος Γιώργος».

Ο 44χρονος, μετά τη δολοφονία του 54χρονου, φέρεται να έφυγε με το σκούτερ προς του Ζωγράφου εκεί όπου άλλαξε μεταφορικό μέσο και πήρε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Η σύλληψή του έγινε στο Μαρούσι, έξω από ένα γκαράζ που διατηρούσε.

Πλέον, οι Αρχές αναζητούν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας. Μάλιστα, φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε ένα πρόσωπο για το οποίο συγκεντρώνουν στοιχεία, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται και το ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν προηγούμενες επαγγελματικές σχέσεις στο νησί της Μυκόνου.