Λύθηκε έπειτα από 13 χρόνια το μυστήριο με τη σορό του Θανάση Βέγγου

Επιμέλεια: Newsroom
Λύθηκε έπειτα από 13 χρόνια το μυστήριο με τη σορό του Θανάση Βέγγου
Για 13 χρόνια υπήρχε ένα σκοτεινό σύννεφο με τη σορό του Θανάση Βέγγου.

Τον περασμένο Μάιο συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Βέγγου που είχε σκορπίσει στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Στο λαϊκό προσκύνημα είχε δώσει το παρών αρκετός κόσμος προκειμένου να αποχαιρετήσει τον μεγάλο ηθοποιό. Ωστόσο, μετά το τέλος του προσκυνήματος η σορός έφυγε με τη νεκροφόρα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όλα αυτά τα χρόνια πολλοί μιλούσαν για διάφορους τόπους που είχε εκφράσει ο ίδιος όσο ήταν εν ζωή, την επιθυμία του να ταφεί.

Το μυστήριο τελικά, γύρω από την σορό του Θανάση Βέγγου λύνει μετά από 13 χρόνια ο αδερφικός του φίλος, Γιώργος Σταυρόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε.

«Είναι ένα μεγάλο μυστικό το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα.

Αφού ο ο δημοσιογράφος του ανέφερε διάφορες τοποθεσίες χωρίς ο ίδιος ο ηθοποιός να μιλάει καθόλου, του είπε για αποτέφρωση με την απάντησή του να είναι σχεδόν καταφατική. «Συ είπας», είπε ο Γιώργος Σταυρόπουλος στον Νίκο Νικόλιζα, κάνοντας έτσι γνωστό ότι αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου.

Σε ερώτηση για το πού έριξαν την τέφρα του, ο Γιώργος Σταυρόπουλος απάντησε: «Την έχουν τα παιδιά του στο σπίτι».