Νέα γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την την σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε

Επιμέλεια: Newsroom
Νέα γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την την σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε
Θύμα του ίδιου της του συζύγου έπεσε μια 37χρονη στην Αμφιλοχία, με τον 42χρονο να βάζει στη συνέχεια τέλος στη ζωή του.

Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, όπου ένας 42χρονος σκότωσε την 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-maistros.gr, το δραματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η 37χρονη γυναίκα επέστρεψε σπίτι της τα ξημερώματα. Ο σύζυγός της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση, είχε στήσει καρτέρι θανάτου.

Ο δράστης, περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Η 37χρονη και ο 42χρονος είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον το τελευταίο διάστημα, με τον σύζυγο να μην αποδέχεται τον χωρισμό τους και να βάζει τέλος στις ζωές τους, αφήνοντας πίσω δύο παιδιά στην εφηβεία.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως τα αίτια της τραγωδίας, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι των θυμάτων προσπαθούν να διαχειριστούν το ανείπωτο πένθος τους.