Βίντεο ντοκουμέντο με τους χούλιγκαν πριν την συμπλοκή έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο με τους χούλιγκαν πριν την συμπλοκή έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού (vid)
Στην συμπλοκή τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 74 συλλήψεις, οι πέντε εξ αυτών ανήλικοι.

Συμπλοκή με πυροβολισμούς έγινε έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού το απόγευμα του Σαββάτου (13/7) πριν από τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 74 συλλήψεις μετά την άγρια συμπλοκή. Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των συλληφθέντων οργανωμένων οπαδών αφορά πέντε κακουργήματα και συγκεκριμένα: συγκρότηση κι ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, ηθική αυτουργία σε κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών και κατοχή εκρηκτικών.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται η στιγμή που η μια από τις δυο ομάδες των οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια κατευθύνεται από οδό κάθετη προς της Λεωφόρο Αλεξάνδρας προς το γήπεδο του Παναθηναϊκού, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι.

Όλα όσα βρήκε η ΕΛ.ΑΣ για την εγκληματική οργάνωση που συμμετείχαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού

Δηλώσεις σχετικά με εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε εκβιάσεις σε καταστήματα, εκρήξεις, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς, καθώς και αγοραπωλησίες ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής έκανε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, μέλη της οργάνωσης αυτής ήταν και οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι συμμετείχαν και σε οπαδικά επεισόδια.