Η Λίζα από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες» αναβίωσε σκηνή από τη σειρά και «έριξε» το TikTok (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Λίζα από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες» αναβίωσε σκηνή από τη σειρά και «έριξε» το TikTok (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο που δημοσίευσε η Σμαράγδα Καλημούκου, η οποία είχε υποδυθεί την «Λίζα» στην αγαπημένη σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες».

Η Σμαράγδα Καλημούκου, ή αλλιώς η Λίζα από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες» δημοσίευσε ένα βίντεο στην προσωπική της σελίδα στο TikTok με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν δεκάδες αναμνήσεις.

Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που έκανε πρεμιέρα μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Παρά το πέρας των χρόνων, η σειρά έχει αφήσει το δικό της αντίκτυπο στην ελληνική τηλεόραση και κάθε φορά που προβάλλεται σε επανάληψη σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

@smaroooo Πως περνάνε τα χρόνια! #latremenoimougeitones #liza #foryoupage #fypシ゚viral #greecetiktok #fyppppppppppppppppppppppp #viralvideo #follow ♬ πρωτότυπος ήχος - Rafaelaki

Η Σμαράγδα Καλημούκου αποφάσισε να αναβιώσει μια από τις σκηνές της σειράς και όπως ήταν φυσικό σε λίγες μόνο ώρες το βίντεο έγινε viral. Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο προβολές, ενώ στα σχόλια γίνεται ο πραγματικός χαμός.