Προσκηνήτρια στην Παναγιά της Τήνου έκανε... παράνομη προσπέραση για να φτάσει γρηγορότερα στο ναό (vid)

Προσκηνήτρια στην Παναγιά της Τήνου έκανε... παράνομη προσπέραση για να φτάσει γρηγορότερα στο ναό (vid)
Άναυδη έμεινε μια τουρίστρια με την εικόνα που αντίκρισε στην Τήνο, με δυο γυναίκες να... ανταγωνίζονται για το ποια θα φτάσει γρηγορότερα στον ιερό ναό.

Η Τήνος, το νησί της Παναγίας, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες πιστούς, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να πάρουν λίγη από τη Θεία Χάρη της. Το τάμα, η επίκληση στη Θεοτόκο, το προκύνημα στα γόνατα συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να λαμβάνουν χώρα στο νησί, με τους προσκυνητές να εξακολουθούν να αποδίδουν τις τελευταίες τους ελπίδες στην Παναγία και τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί να μένουν με το στόμα ανοιχτό...

Ένα τέτοιο σοκ έπαθε πρόσφατα μια τουρίστρια που επισκέφθηκε την Τήνο για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ίδια δεν μπόρεσε να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι μπουσουλάνε μέχρι το ναό και ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok για να δείξει αυτό το «παράξενο» θέαμα. «Assuming some thing religious - Υποθέτω ότι είναι κάτι θρησκευτικό» έγραψε στη λεζάντα.

Το συγκεκριμένο κλίπ δείχνει δύο γυναίκες να πηγαίνουν με τα γόνατα στον Ιερό Ναό, με τη μία μάλιστα να κάνει μια «παράνομη» παράκαμψη...

Το βίντεο έγινε αμέσως viral, με τα σχόλια των συμπολιτών μας να «πέφτουν» βροχή.

«Κάνει και προσπέραση» ,«Η μπλε στο τέλος κάνει προσπέραση χωρίς να ανάψει φλας. Άμα κατέβαινε κανένας άλλος μπουσουλώντας και τρακάρανε;», «Μας γελάνε στα εξωτερικά», «Το 2024 θα έχουμε ιπτάμενα αμάξια (εντωμεταξύ στην Ελλάδα το 2024)» ήταν μερικά από τα σχόλια που ξεχώρισαν.

@risamacc Assuming some thing religious 🇬🇷 #greece #fypp ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat