Αδιανόητο: Για χρέος 2 λεπτά η τράπεζα της ζητά τώρα 70 ευρώ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητο: Για χρέος 2 λεπτά η τράπεζα της ζητά τώρα 70 ευρώ (vid)
Για χρέος 2 λεπτών του ευρώ που είχε πριν από χρόνια στην τράπεζα και δεν ενημερώθηκε ποτέ, της ζητάνε τώρα να πληρώσει 70 ευρώ.

Μια απίστευτη ιστορία φέρνει στην επιφάνεια το OPEN. Μία γυναίκα που είχε χρέος σε τράπεζα 2 λεπτά σε τράπεζα καλείται τώρα να πληρώσει 70 ευρώ.

Το ποσό αυτό είχε παραμείνει σε δάνειο που εξόφλησε. Η κυρία Χρυσούλα Καζαντζίδου έχει 83% αναπηρία και ζει με αναπηρικό επίδομα και ΚΕΑ. Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Τώρα Μαζί», το ανακάλυψε όταν εργαζόμενη την ενημέρωσε πως τώρα χρωστάει 70 ευρώ!

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε: «Το 2011-2012 πήγα στις τράπεζες και πήρα βεβαιότητα οφειλών για να μπω στο νόμο Κατσέλη. Πήγα και στην εν λόγω τράπεζα που χρωστάω το τεράστιο ποσό των δύο λεπτών και μου έδωσε τη βεβαίωση οφειλών. Όλα αυτά έχουν κατατεθεί στο φάκελο.

Πριν μια εβδομάδα, μου έρχεται ένα χαρτί από μία εισπρακτική και μου λέει ότι για δύο λεπτά κεφάλαιο, μου ζητάνε 69,91 ευρώ. Ουδέποτε ενημερώθηκα από την τράπεζα ότι υπάρχει αυτή η οφειλή.

 

Προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με την εισπρακτική, δεν κατέστη δυνατό. Εχτές όμως με πήρανε και όταν μίλησα με την κυρία, της λέω ‘για το τεράστιο χρέος των δύο λεπτών με πήρατε’. Μου λέει ‘δύο λεπτά;’, της λέω ‘ναι’ και μου απάντησε ‘θα το κοιτάξουμε και θα σας ξανακαλέσουμε’. Αυτό».