Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε επιχείρηση στην Κρήτη: Η στιγμή που ο δράστης «γαζώνει» μέσα από αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε επιχείρηση στην Κρήτη: Η στιγμή που ο δράστης «γαζώνει» μέσα από αυτοκίνητο
Στην επιφάνεια έχει έρθει βίντεο με τους πυροβολισμούς σε επιχείρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης που είχε υποστεί δολιοφθορά και στο παρελθόν.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/7) σε επιχείρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το creta24 έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή των πυροβολισμών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα σκούρο αυτοκίνητο σταματάει μπροστά από την επιχείρηση κι ο οδηγός του φαίνεται να πυροβολεί τέσσερις φορές, ενώ στη συνέχεια αποχωρεί από το σημείο.

Πάντως, από το βίντεο δεν ξεκαθαρίζεται αν επέβαιναν κι άλλα άτομα στο όχημα, με την αστυνομία επιπλέον οπτικό υλικό ή μαρτυρίες που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν στον εντοπισμό του δράστη ή ατόμων που συνεργάστηκαν μαζί του.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς εκείνη την ώρα τα καταστήματα ήταν κλειστά, ενώ δεν περνούσαν πολίτες από το σημείο. Από του πυροβολισμούς προκλήθηκαν φθορές στη τζαμαρία του καταστήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση φέρεται να είχε υποστεί δολιοφθορά και στο παρελθόν.