Ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» δεν είναι Ολυμπιακός: O Άρης Τσάπης τραγουδάει «Να παίζει η ΑΕΚαρα...» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» δεν είναι Ολυμπιακός: O Άρης Τσάπης τραγουδάει «Να παίζει η ΑΕΚαρα...» (vid)
Κι όμως ο «Θανάσης» είναι ΑΕΚτζης και μάλιστα το δείχνει συνεχώς στα social media.

Η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», η οποία αυτή την περίοδο προβάλλεται ξανά σε επανάληψη από το Mega, είναι από τις αγαπημένες των περισσότερων τηλεθεατών, με πολύ γέλιο και τρομερές ατάκες.

Η οικογένεια Μαυροτσούκαλου, δηλαδή ο Διονύσης (Γιάννης Μπέζος), ο Μάρκος (Πέτρος Μπουσουλόπουλος), ο Θανάσης (Άρης Τσάπης) και ο μικρός Γιαννάκης (Σάββας Σαλίπας), ήταν φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού στην συγκεκριμένη σειρά.

Μάλιστα, πολλές ήταν οι ατάκες σχετικά με τον Ολυμπιακό, ενώ το δωμάτιο των παιδιών ήταν ερυθρόλευκο.

Ωστόσο, ο πιο ζωηρός στην σειρά ως παιδί, ήταν ο Θανάσης, ο οποίος ήταν ο πιο φανατικός Ολυμπιακός στην σειρά, όμως στην πραγματικότητα ο Άρης Τσάπης που τον υποδύθηκε όταν ήταν παιδί, είναι ΑΕΚ.

@aristsapis Τώρα για ποιόν πάει για την Ειρήνη η την ΑΕΚ!?? #tsapisfamily #mywife #aek #tiktok #tiktokgreece #fyp #viral #foryou #foryoupage #fypシ ♬ An S’Arnitho Agapi Mou - Tzeni Vanou

Συγκεκριμένα στο Tiktok κάνει πολλές αναρτήσεις για την ΑΕΚ, φορώντας φανέλες, τραγουδώντας συνθήματα.

@aristsapis Να παίζει η ΑΕΚΑΡΑ…#tsapisfamily #aek #champions #tiktok #tiktokgreece #fyp #viral #foryou #foryoupage #fypシ ♬ Na Paizei To Tranzistor - Marinella

Και επειδή «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», ο γιος του Άρη Τσάπη είναι επίσης ΑΕΚ και τραγουδούν μαζί «ΑΕΚαρα γερά και πρωτάθλημα θα πάρουμε ξανά».

Όμως, αρκετοί είναι εκείνοι που είχαν θεωρήσει ότι ο «Θανάσης» είναι και στην πραγματικότητα Ολυμπιακός. Έτσι, κάτω από τα βίντεό του σχολιάζουν πως μένουν έκπληκτοι όταν βλέπουν αναρτήσεις του για την ΑΕΚ.

«Ρε Θανάση Ολυμπιακάρα δεν ήσουν;», «Στο Ευτυχισμένοι μαζί ήταν Ολυμπιακός», «κάτσε λίγο, αυτός Ολυμπιακός δεν ήταν;» είναι μερικά από τα σχόλια.

Ο ίδιος ο ηθοποιός όμως, τόσο με τα βίντεό του, όσο και με τις απαντήσεις του στα σχόλια κάποιες φορές έχει κάνει ξεκάθαρο πως ποτέ δεν υπήρξε οπαδός του Ολυμπιακού καθώς το έκανε μόνο για τις ανάγκες της σειράς, ως ρόλος και πως είναι μόνο ΑΕΚ.