Τα ΚΤΕΛ στην Κορέα είναι «χλιδάτα», τα λεωφορεία έχουν και καραόκε: «Δεν βλέπω διαφορά με του Κηφισού», σχολίασαν στο TikTok (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τα ΚΤΕΛ στην Κορέα είναι «χλιδάτα», τα λεωφορεία έχουν και καραόκε: «Δεν βλέπω διαφορά με του Κηφισού», σχολίασαν στο TikTok (vid)
Στα ΚΤΕΛ στην Κορέα το κτίριο μοιάζει περισσότερο με αεροδρόμιο, ενώ ακόμα και το απλό λεωφορείο είναι σχεδόν πολυτελείας.

Μια κοπέλα ανήρτησε βίντεο στο TikTok στο οποίο έχει καταγράψει πώς είναι τα ΚΤΕΛ στην Κορέα. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, τα ΚΤΕΛ στην Κορέα είναι σχεδόν πολυτελή και μοιάζουν περισσότερο με αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρει η κοπέλα στο βίντεό της, βρίσκεται στην στάση του μετρό και έχει μέσα πάρα πολλά μαγαζιά, καφετέριες ενώ υπάρχουν οδηγίες και το λεωφορείο φεύγει πάντα στην ώρα του.

Τα λεωφορεία είναι καθαρά, άνετα και όταν ο επιβάτης «χτυπάει» το εισιτήριο, το μηχάνημα τον ενημερώνει σε ποια θέση κάθεται. Μάλιστα έχουν τα απλά λεωφορεία και τα «πολυτελείας» με καθίσματα που είναι τόσο άνετα σαν κρεβάτι και μηχανισμό που ανεβαίνει και βάζει τα πόδια του ο επιβάτης.

@pavlinalee_ ΚΤΕΛ της Κορέας 🚌🇰🇷 #tiktokgreece #ελληνικοτικτοκ #ασια #κορεα #fyp #ταξιδι #κορεατικο #σεουλ #κτελ #λεωφορεια #μεσα ♬ original sound - Pauline Lee

Μάλιστα έχει δίπλα στο κάθισμα πρίζα για να φορτίσει ο επιβάτης το κινητό του καθώς έχει και wifi, ενώ έχει καραόκε και οθόνες για ταινίες.

Πολλοί είναι εκείνοι που σχολίασαν με χιούμορ πως δεν έχουν καμία διαφορά με τα ΚΤΕΛ στην Ελλάδα και πως μοιάζουν με του Κηφισού.