Μαγαζί στην Σαντορίνη φτιάχνει παγωτό με γεύση τζατζίκι, ελιά και κρασί vinsanto (vid)
Το παγωτό είναι το αγαπημένο γλυκό του καλοκαιριού και όχι μόνο. Ωστόσο πλέον υπάρχουν πάρα πολλές γεύσεις αλλά και διαφορές ανάμεσα στο παγωτό και το gelato.
Στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», αναφέρθηκαν στα παγωτά και έκαναν σύνδεση με ζαχαροπλάστη από την Σαντορίνη, ο οποίος εξήγησε την διαφορά του παγωτού με την Gelato.
Παράλληλα, μίλησε και τις πιο περίεργες γεύσεις που υπάρχουν στο κατάστημά του που είναι αυτές της ελιάς και του τζατζικιού.
«Βγάζουμε γύρω στους 80 κωδικούς, αυτή την στιγμή οι περίεργες που έχουμε είναι ελιά, τζατζίκι και το vinsanto το οποίο είναι το τοπικό κρασί του νησιού», είπε ο ζαχαροπλάστης.
Ο δημοσιογράφος, Ζήσης Μούσιος απάντησε: «Την ελιά την ακούω, τη δέχομαι και το παραδοσιακό σας ποτό. Να είμαι τουρίστας στην Ελλάδα και να ακούω ok let’s try παγωτό πολύ ωραίο, το καταλαβαίνω! Αλλά τώρα αν έρθουμε ζευγαράκι εκεί και να σου πω μωρό μου να φας παγωτό και θα είναι τζατζίκι…Είναι αγγούρι, σκόρδο και γιαούρτι. Πρέπει να φάμε κι οι δύο για να μη μυριζόμαστε ή είμαστε εντάξει με τον έναν; Να φάμε κι οι δύο για καλό ή για κακό παγωτό τζατζίκι. Την ελιά την έχω ακούσει, το τζατζίκι με συγκλόνισε».