Μια καντίνα μέσα στη θάλασσα: Στην Αμοργό θα βρεις το πρώτο «πλωτό σουβλατζίδικο» της Ελλάδας

Μια καντίνα μέσα στη θάλασσα: Στην Αμοργό θα βρεις το πρώτο «πλωτό σουβλατζίδικο» της Ελλάδας
To Bloom Brothers Canteen βρίσκεται στην Αμοργό και αποτελεί το πρώτο πλωτό σουβλατζίδικο της χώρας.

Σουβλάκι πάνω στο κύμα προσφέρουν πολλοί. Σουβλάκι κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα, όμως, φαίνεται πως προσφέρει μόνο ένας. Μιλάμε για το πρώτο πλωτό σουβλατζίδικο της χώρας, που έχει ανοίξει από το 2018 στην Αμοργό και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Αιγιάλη.

@ioannasinodinou1 Νομιζω τετοιο .. δεν εχετε στο χωριο σας 😁 πλωτη καντινα 👏 #αμοργος #may2024 #amorgos #tiktok_amorgos #myamorgos #islandtravel #amorgos_stories #greecetiktokers #💙 #στονησι #amorgosisland #καλοκαιρακι #greecetravel #askas_stories #positivevibes #souvlaki #kantina #souvlakia ♬ Kavontoritiko - Instrumental - Nikos Chatzopoulos

Το Bloom Brothers Canteen είναι μία ιδέα του ιδιοκτήτη του, Νίκου Δρίγου, ο οποίος ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Έτσι, λοιπόν, άνοιξε τη δική του καντίνα για σουβλάκια, σάντουιτς και αναψυκτικά μέσα στη θάλασσα και κάπως έτσι έχει γίνει από τότε κάτι σαν ατραξιόν του νησιού.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως το TikTok, αλλά και το Instagram έχει γεμίσει φέτος με δημοσιεύσεις της συγκεκριμένης καντίνας από ταξιδιώτες που φτάνουν στο νησί και τη συναντούν για πρώτη φορά.

Και η φαντασία καλά κρατεί στις Κυκλάδες.