Σοκαριστικό βίντεο - ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικό βίντεο - ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό (vid)
Σοκαριστικό είναι το βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό που συνέβη στις αρχές Ιουλίου.

Ένας μήνας έχει περάσει από τη εν ψυχρώ δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος φαίνεται η αδιανόητη ψυχραιμία του δολοφόνου. Όπως δείχνει και το βίντεο ο δολοφόνος αδειάζει το όπλο στο σώμα του 54χρονου και με ανατριχιαστική ψυχραιμία βγάζει και δεύτερο με σκοπό να του ρίξει και την χαριστική βολή.

Το πρωί της Τρίτης στις 02/07 το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του τοπογράφου έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Ο τοπογράφος έχει ξεκινήσει από το σπίτι του στο Χαλάνδρι και σε λίγα λεπτά φτάνει στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου, όπου βρίσκεται η επιχείρηση, που διατηρούσε με τον συνέταιρό του.

Ο δράστης φέρεται όλο αυτό το διάστημα, επί 3,5 περίπου χιλιόμετρα, να τον ακολουθεί.

Μόλις ο 54χρονος σταθμεύει το μαύρο όχημα με τα φιμέ τζάμια, ο δράστης με τη μοτοσυκλέτα, φορώντας μαύρα ρούχα και λευκό κράνος, προσεγγίζει την πόρτα του οδηγού. Βγάζει το πιστόλι και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πυροβολεί τουλάχιστον 15 φορές σε βάρος του θύματος.

Με απόλυτα κυνικό και ψύχραιμο τρόπο, αλλάζει όπλο και μετά ανοίγει ξανά πυρ σημαδεύοντας το θύμα του, δίνοντάς του τα τελειωτικά χτυπήματα.

Οι εξελίξεις τρέχουν και οι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου προχωρούν καθημερινά όλο και περισσότερο, με τις Αρχές να προαναγγέλλουν συλλήψεις για τη μαφία της Μυκόνου και την αποκάλυψη όλης της αλήθειας για την εκτέλεση του τοπογράφου.