Έμειναν όλοι στο Power of Love με την παρομοίωση του Πελετιέ για τα πορτοκάλια: «Μια γυναίκα έχει δυο πολύ μεγάλα...» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έμειναν όλοι στο Power of Love με την παρομοίωση του Πελετιέ για τα πορτοκάλια: «Μια γυναίκα έχει δυο πολύ μεγάλα...» (vid)
Ο Νίκος Πελετιέ το «τερμάτισε» στο παιχνίδι «Πες το αλλιώς» στο Power of Love και προκάλεσε το γέλιο των συμπαικτών του, αλλά και της Κατερίνας Καραβάτου.

Την παράσταση έκλεψε σε ένα ακόμα επεισόδιο του Power of Love ο Νίκος Πελετιέ. Η Κατερίνα Καραβάτου μπήκε στο σπίτι της αγάπης του ΣΚΑΪ για το παιχνίδι «Πες το αλλιώς».

Η παρουσιάστρια κάλεσε τον Νίκο Πελετιέ και την Σωτηρία Δεμίρογλου για το παιχνίδι των λέξεων. Ο πρώτος έπρεπε να περιγράψει την λέξη και η δεύτερη να την βρει.

Ωστόσο, αυτό δεν πήγε και πολύ καλά. Όταν ο Νίκος είδε στην καρτέλα την λέξη «πορτοκάλι» περιέγραψε στην Σωτηρία: «Μία γυναίκα έχει δύο πολύ μεγάλα...», με την Κατερίνα Καραβάτου να μένει άναυδη και να αντιδρά, λέγοντας: «Τι λες;;;;».

Τότε ο Πελετιέ συνέχισε: «Η Νίκη έχει δύο πολύ μεγάλα...», με τους υπόλοιπους παίκτες να ξεσπούν στα γέλια και την Σωτηρία να τον ρωτάει: «Στήθος;». Ο παίκτης του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ απάντησε: «Ναι διαφορετικά... Και φρούτο...».

Η Κατερίνα Καραβάτου έκπληκτη αναφώνησε: «Τι λες;;;», ενώ η Σωτηρία προσπαθώντας να βρει το φρούτο απάντησε: «Το καρπούζι». Τότε η παρουσιάστρια τους ενημέρωσε ότι τελείωσε ο χρόνος, με τον Νίκο να εξηγεί ότι προσπάθησε με τον δικό του τρόπο να περιγράψει την λέξη και τους υπόλοιπους να ξεκαρδίζονται.