H δεύτερη καριέρα του Snoop Dogg: Πώς κατάφερε να γίνει η ανεπίσημη μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων

H δεύτερη καριέρα του Snoop Dogg: Πώς κατάφερε να γίνει η ανεπίσημη μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων
Ο ράπερ εμφανίζεται σχεδόν παντού στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των Αγώνων, προκαλώντας φρενίτιδα στα social media.

Ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής του φαίνεται να ζει o Snoop Dogg στο Παρίσι. Ο 52χρονος ράπερ βρίσκεται εκεί χάρη στη συνεργασία του με το NBC, για το οποίο δουλεύει ως σχολιαστής καθ' όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μάλιστα σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές οι απολαβές του για αυτή τη συνεργασία φτάνουν τα 500.000 δολάρια την ημέρα. Θα μας πείτε εύλογα «και πώς να μην είναι τόσο ορεξάτος με τέτοιο deal;». Kαι δίκιο θα έχετε.

Βέβαια, ο Snoop Dogg το ζει περισσότερο απ’ ότι θα περίμενε κανείς, με αποτέλεσμα να έχει γίνει κάτι σνα την ανεπίσημη αλλά πολύ αγαπημένη μασκότ των Αγώνων του Παρισιού. Πρόσφατα τον είδαμε με ιππική στολή σε αγώνα ιππασίας.

Επίσης έχει δοκιμαστεί σε διάφορα Ολυμπιακά αθλήματα, έχει φορέσει μπλουζάκια με τα πρόσωπα Αμερικανών Ολυμπιονικών, όπως η Σιμόν Μπάιλς, ενώ ήταν κι ένας από τους τελευταίους λαμπαδηδρόμους.

Γενικά αγαπάει το φακό και λατρεύει τους Αγώνες. Αυτή η σχέση του με τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη ξεκίνησε από το Τόκιο, όταν μαζί με τον Κέβιν Χαρτ παρουσίασαν μια εκπομπή με στιγμιότυπα από τα σπορ για το NBC.

Στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες βιώνουμε το αποκορύφωμα μιας δεύτερης καριέρας για τον Snoop Dogg, καταφέρνοντας να γίνει η πιο ευχάριστη προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης, με τους τηλεθεατές του NBC να αυξάνονται θεαματικά.

Φυσικά, δεν κατάφεραν όλοι οι ράπερ της εποχής του την ίδια μετάβαση στο mainstream κοινό. Υπάρχει ένα δίλημμα για κάθε ράπερ που μεγαλώνει: είτε παραμένεις σε προφίλ σοβαρού μεγιστάνα-μουσικού, όπως ο Jay-Z, είτε προσαρμόζεις την περσόνα σου στο σήμερα, αφουγκράζοντας τις ανάγκες του κοινού.

Σίγουρα, αν ακολουθήσεις το δεύτερο χρειάζεται και προσοχή. Όμως, ο Snoop έχει κάνει φέτος αυτή τη μετάβαση με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς να «εκτεθεί».

Κάτι μας λέει πως από εδώ και πέρα θα τον βλέπουμε όλο και περισσότερο σε τηλεοπτικά κόνσεπτ. Για να δούμε.