Από κλαδί πεύκου κάηκε η βιοτεχνία που βρέθηκε απανθρακωμένη η 60χρονη: Την βρήκαν στο μπάνιο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Από κλαδί πεύκου κάηκε η βιοτεχνία που βρέθηκε απανθρακωμένη η 60χρονη: Την βρήκαν στο μπάνιο (vid)
Η 60χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν.

Η απανθρακωμένη σορός μιας γυναίκας εντοπίστηκε από πυροσβέστες μέσα σε επιχείρηση, στο Πάτημα Χαλανδρίου. Η γυναίκα δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως από το κτίριο της επιχείρησης που κάηκε, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Η σορός της εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο μπάνιο της επιχείρησης όπου εκτιμάται ότι προσπάθησε να βρει καταφύγιο όταν αντιλήφθηκε ότι η φωτιά στο κτίριο επεκτάθηκε. Είχε γίνει καταμέτρηση και οι δικοί της άνθρωποι δεν την δήλωσαν στην αστυνομία αλλά μόνο στον Δήμο.

Η 60χρονη εργαζόταν 20 χρόνια στη βιοτεχνία με ανθοστήλες και στεφάνια. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επιχείρηση πήρε φωτιά από ένα κλαδί πεύκου, που είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που τυλίχτηκε στις φλόγες στο Πάτημα Χαλανδρίου ανέφερε στο MEGA: «Η καταστροφή αυτή έγινε χθες το μεσημέρι. Πώς έμεινε εδώ η γυναίκα δεν ξέρω. Δεν μπόρεσε να φύγει, εγκλωβίστηκε; Δεν ξέρω πώς έγινε. Εγώ ενημερώθηκα στις 4 η ώρα για τη φωτιά αλλά δεν μπορούσα να ανέβω πάνω. Ήταν η αστυνομία εδώ. Πήρα τηλέφωνο μετά και ήρθε ένα πυροσβεστικό. Υπήρχε μία αδιαφορία από τα πυροσβεστικά. Για την κοπέλα ενημερώθηκα το βράδυ, όταν με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν συγγενείς της πού είναι. Τότε καταλάβαμε. Δούλευε 20 χρόνια σε εμάς. Ήταν παντρεμένη και είχε και δύο κόρες».