Τάσος Δούσης: Εξήγησε ποια είναι τα πιο βρώμικα σημεία σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και οι τουρίστες έπαθαν σοκ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τάσος Δούσης: Εξήγησε ποια είναι τα πιο βρώμικα σημεία σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και οι τουρίστες έπαθαν σοκ (vid)
O expert των ταξιδιών Τάσος Δούσης εξήγησε ποια είναι τα πιο βρώμικα μέρη σε ένα ξενοδοχείο και έδωσε απλές συμβουλές στους τουρίστες για να διατηρήσουν τους χώρους διαμονής καθαρούς.

Ο ειδικός των ταξιδιών Τάσος Δούσης, αποκάλυψε σε ένα βίντεο του στο TikTok ποια είναι τα πιο βρώμικα σημεία σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

«Αυτά είναι τα πιο βρώμικα σημεία σε έα δωμάτιο ξενοδοχείου. Τι πρέπει να προσέχουμε τι κάνουμε?» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral και συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές.

Αρχικά, είπε ότι το πιο βρώμικο αντικείμενο μέσα στο δωμάτιο είναι το τηλεκοντρόλ, καθώς δεν καθαρίζεται ποτέ. Το ίδιο ισχύει και με τη μηχανή του καφέ.

«Το πιάνουν οι τουρίστες με τα χέρια τους, δεν ξέρουμε τι άλλο έχουν πιάσει, και είναι φουλ στο μικρόβιο. Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να το καθαρίσω με ένα μαντηλάκι. Επίσης καθαρίζουμε και το τηλέφωνο γιατί δεν ξέρουμε ποιος ήταν αυτός που έφυγε από το δωμάτιο..» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια του βίντεο αναφέρθηκε και στην τουαλέτα, τονίζοντας στους επισκέπτες ότι πρέπει να καθαρίζουν τόσο τη λεκάνη, όσο και την μπανιέρα.

«Για εμένα το χειρότερο των χειροτέρων είναι η μπανιέρα. Μπορεί να την καθαρίζουν από τις τρίχες, αλλά εγώ κάνω τα εξής πράγματα: Ζεστό νερό μόλις φτάσω στο ξενοδοχείο και λίγο σαπούνι για να απολυμανθεί. Γιατί το κάνω αυτό; Το κάνω επειδή έχει αποδειχθεί ότι πολλοί τουρίστες ουρούν στην μπανιέρα και να μην πω άλλα πράγματα που κάνουν στην μπανιέρα» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

@tasosdousis1 Αυτά ειναι τα πιο βρώμικα σημεία σε ενα δωμάτιο ξενοδοχείου. Τι πρεπει να προσέχουμε τι κάνουμε? #fy #fypage #traveltiktok #traveltips #hotelroom ♬ πρωτότυπος ήχος - Tasos Dousis