Η Χόλι Μάντισον είχε περιγράψει τη ζωή στην έπαυλη του Playboy ως μια «περίεργη αίρεση»: Ναρκωτικά, εκμετάλλευση και απομόνωση

Η Χόλι Μάντισον είχε περιγράψει τη ζωή στην έπαυλη του Playboy ως μια «περίεργη αίρεση»: Ναρκωτικά, εκμετάλλευση και απομόνωση
Η ζωή στην έπαυλη του Playboy ήταν σαν να βρισκόταν σε «αίρεση», υποστήριξε η πρώην φίλη του Χιου Χέφνερ, Χόλι Μάντισον.

Ο Χέφνερ ήθελε το Playboy να ενσαρκώσει μια σεξουαλική επανάσταση, αλλά μερικές από τις γυναίκες που τον γνώρισαν προσωπικά και επαγγελματικά λένε ότι ουσιαστικά θεσμοθέτησε και εξομάλυνε την εκμετάλλευση και την αντικειμενοποίησή τους.

Μια από αυτές τις γυναίκες ήταν και η Χόλι Μάντισον, η οποία έζησε στην έπαυλη μεταξύ 2001 και 2008, πριν χωρίσει με τον Χιου.

1

Μιλώντας στο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για την σκοτεινή πλευρά της έπαυλης του Playboy, η 42χρονη μίλησε για μια «περίεργη» και άκρως «απομονωτική» εμπειρία. Συγκεκριμένα είπε: «Ο λόγος που πιστεύω ότι η έπαυλη ήταν πολύ cult-like, κοιτάζοντας πίσω, είναι επειδή όλοι μας ήμασταν κάπως απερίσκεπτοι και βλέπαμε τον Hef σαν ένα πολύ καλό παιδί». «Θυμάμαι που λέγαμε: "δεν ισχύουν όσα λένε τα μέσα ενημέρωσης - είναι απλώς ένας καλός άνθρωπος» πρόσθεσε.

Η ίδια εξήγησε σε άλλο σημείο πόσο εύκολο ήταν να απομονωθείς από τον έξω κόσμο: «Ήταν ένα πράγμα που μου θύμιζε μια αίρεση... Είχες απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9.00μμ, σε ενθάρρυναν να μην έχεις φίλους στο σπίτι. Δεν σου επιτρεπόταν να φύγεις, εκτός αν επρόκειτο για οικογενειακές διακοπές».

Η Μάντισον είπε επίσης ότι ο Χέφνερ την ανάγκασε να παραιτηθεί από τη δουλειά της ως σερβιτόρα. «Θυμάμαι ότι ζήλευε και μου είχε πει ότι θα το εκτιμούσε αν παραιτούμουν από τη δουλειά μου», εξήγησε. « Για αυτον ακριβώς το λόγο μας έδινε 1.000 δολάρια την εβδομάδα ως μισθό».

Όλες αυτές οι αποκαλύψεις ήρθαν στο «φως» μέσω της σειράς «Secrets of Playboy», η οποία υποσχέθηκε να ξεσκεπάσει τον Χέφνερ και την έπαυλη του Playboy.

Η σειρά ερευνά αναφορές για χρήση ναρκωτικών, σεξουαλική κακοποίηση, ακόμη και κτηνοβασία που φέρεται να έλαβαν χώρα στο παγκοσμίου φήμης ακίνητο και σε άλλους χώρους του Playboy.

Η σειρές είχε επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις από βασικούς μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων των πρώην συντρόφων του Χέφνερ, Μάντισον και Σόντρα Θίοντορ.

Η Theodore, σήμερα 66 ετών, θυμήθηκε όλα τα όργια που συνέβησαν στην έπαυλη.

Η ίδια έζησε επίσης από πρώτο χέρι τις περίεργες σεξουαλικές απαιτήσεις του Χιου. «Με τρόμαξε στο τέλος... δεν μπορούσες να τον ικανοποιήσεις. Ήθελε όλο και περισσότερο και περισσότερο. Το ομαδικό σεξ ήταν τουλάχιστον πέντε νύχτες την εβδομάδα», εξήγησε.