Youtuber δημιούργησε ένα στρατό από Minions για να «τρομοκρατήσει» την πόλη του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Youtuber δημιούργησε ένα στρατό από Minions για να «τρομοκρατήσει» την πόλη του (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η φάρσα που αποφάσισε να κάνεις ένας Youtuber.

Ένας δημοφιλής YouTuber, γνωστός για τα δημιουργικά και συχνά χαοτικά έργα του, εμπνεύστηκε από ένα αγαπημένο κινηματογραφικό franchise για να κάνει μια επική φάρσα σε ολόκληρη την πόλη του.

Ο Electo, επίσης γνωστός με το διαδικτυακό του πρόσωπο «Electoboy», έχει περάσει μήνες σχεδιάζοντας, κατασκευάζοντας και προγραμματίζοντας σχολαστικά έναν μικρό στρατό από ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη που έχουν ως πρότυπο τα εμβληματικά Minions από τη σειρά ταινιών «Despicable Me».

Ο Electo προσπάθησε να αναπαράγει την άτακτη και απρόβλεπτη φύση των Minions. Αυτά τα μικρά, κίτρινα ρομπότ, όπως και τα αντίστοιχα των κινουμένων σχεδίων, σχεδιάστηκαν για να περιφέρονται τυχαία, λέγοντας ανούσιες φράσεις.

Οραματίστηκε μια πιο ενορχηστρωμένη φάρσα - μια φάρσα που απαιτούσε από τα Minions του να ενεργούν συντονισμένα για να μεγιστοποιήσουν τη σύγχυση που θα προκαλούσαν.

Το αποτέλεσμα της φάρσας ήταν ένα σουρεαλιστικό και ξεκαρδιστικό θέαμα: μια λεγεώνα από Minions παρέλασαν στην πόλη. Οι κάτοικοι της πόλης σάστισαν από το θέαμα αυτών των ρομποτικών Minions που περιφέρονταν στους δρόμους.