Ολυμπιονίκης κέρδισε μετάλλιο και στη συνέχεια ο λογαριασμός της στο Tinder έγινε viral (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ολυμπιονίκης κέρδισε μετάλλιο και στη συνέχεια ο λογαριασμός της στο Tinder έγινε viral (vid)
Το προφίλ της Βραζιλιάνας αθλήτριας Flavia Saraiva στο Tinder έγινε viral μετά την κατάκτηση του μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Ολυμπιονίκης Flavia Saraiva κατάφερε να γίνει viral για δύο εντελώς διαφορετικούς λόγους. Ο ένας από αυτούς έχει να κάνει με τον «λογαριασμό της στο Tinder».

Στις 30 Ιουλίου, η Βραζιλιάνα αθλήτρια καλλιτεχνικής γυμναστικής έγινε viral για πρώτη φορά μετά από έναν επώδυνο τραυματισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αγωνίστηκε μάλιστα με μαυρισμένο μάτι αφού είχε μια πτώση ενώ έκανε προπόνηση για τον τελικό.

Αν και η Saraiva είπε ότι «δεν μπορούσε να δει καλά» μετά το ατύχημα, συνήλθε γρήγορα προκειμένου να αγωνιστεί στον τελικό, όπου κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Στη συνέχεια η Saraiva κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να γίνει ξανά viral για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο. Οι θαυμαστές της με έκπληξη διαπίστωσαν ότι διατηρεί προφίλ στη δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών Tinder.

Η 24χρονη Βραζιλιάνα αθλήτρια σημειώνει ότι δεν ψάχνει «τίποτα σοβαρό, αλλά εξαρτάται». Το προφίλ της στο Tinder έγινε viral λίγες εβδομάδες αφότου εκπροσώπησε τη χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Η περιγραφή που χρησιμοποιεί για τον εαυτό της στη δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών κέντρισε επίσης το ενδιαφέρον των θαυμαστών της.

Γράφοντας στα πορτογαλικά, η Flavia Saraiva επισημαίνει τα μοναδικά της χαρακτηριστικά. Αναφέρει ότι είναι αθλήτρια καλλιτεχνικής γυμναστικής, Ολυμπιονίκης και κάτοχος παγκόσμιου μεταλλίου. Συμπληρώνει την περιγραφή της αναφέροντας ότι είναι μαυρισμένη και καλό άτομο.

Flavia-Tinder