Το ανατριχιαστικό βίντεο με μια γυναίκα να εμφανίζεται για τελευταία φορά σε λίμνη: Την αναζητούν ακόμα

Επιμέλεια: Newsroom
Το ανατριχιαστικό βίντεο με μια γυναίκα να εμφανίζεται για τελευταία φορά σε λίμνη: Την αναζητούν ακόμα
Σχεδόν ένα χρόνο από τότε που μια 29χρονη εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή σε λίμνη και δεν υπάρχουν σημάδια της.

Στις 14 Οκτωβρίου 2023 μια ομάδα αποτελούμενη από 12 Αμερικανούς επισκέφτηκε ένα καταφύγιο γιόγκα στη Γουατεμάλα. Ανάμεσα τους βρισκόταν και η 29χρονη Nancy Ng, η οποία δεν επέστρεψε ποτέ.

Η 29χρονη σχολική βοηθός από την Καλιφόρνια πέντε μέρες αργότερα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή, ήταν σε μια εκδρομή με καγιάκ στη λίμνη Atitlán.

Η οικογένεια της Nancy δήλωσε στο ABC7 ότι επικοινώνησαν με εκείνους που είχαν οργανώσει την εκδρομή και τους είπαν ότι δεν την δει κανένας μετά τη βόλτα με το καγιάκ.

Το γραφείο του εισαγγελέα της Γουατεμάλας είπε στο ABC News ότι πιθανότατα η Nancy να «πνίγηκε» και οι τοπικοί υπάλληλοι της πυροσβεστικής καθώς και οι διασώστες ανέφεραν ότι το καγιάκ της 29χρονης ανασύρθηκε.

Η οικογένεια της κοπέλας αποφάσισε τότε να προσλάβει μια ιδιωτική ομάδα αναζήτησης. Επικεφαλής της ομάδας ήταν η Black Wolf Helicopters, με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Chris Sharpe να λέει ότι «το 90-95% της λίμνης ερευνήθηκε» χρησιμοποιώντας σκάφη, drones και ελικόπτερα.

Ωστόσο, η αναζήτηση δεν έφερε κάποιο νέο για την τύχη της Nancy, με το έδαφος και την έλλειψη πληροφοριών να αναφέρουν ότι «περιπλέκουν» την έρευνα. Μάλιστα, η οικογένεια της 29χρονης, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με την τελευταία εμφάνιση της 29χρονης πάνω στο καγιάκ.

Η οικογένεια της Nancy παροτρύνει τα άτομα που συμμετείχαν στην ομάδα γιόγκα να εμφανιστούν αν πιστεύουν ότι έχουν οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει.

Ο σύντροφος της μικρότερης αδερφής της Nancy, έχει δημιουργήσει από τότε μια σελίδα GoFundMe για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση των προσπαθειών αναζήτησης.