Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του 46χρονου που είχε γίνει ο φόβος και τρόμος των φαρμακείων

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του 46χρονου που είχε γίνει ο φόβος και τρόμος των φαρμακείων
Ο φόβος και ο τρόμος των φαρμακείων και των μίνι μάρκετ είχε γίνει ο 46χρονος που συνελήφθη στο Μενίδι.

Στη σύλληψη ενός 46χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραξε 9 ένοπλες ληστείες και 1 απόπειρα, σε καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Βορειοανατολικής και Δυτικής Αττικής προχώρησε η αστυνομία πριν μερικές μέρες στο Μενίδι.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., από την αστυνομική έρευνα που έγινε προέκυψε ότι ο 46χρονος, τουλάχιστον από τον περασμένο Αύγουστο, διέπραττε ένοπλες ληστείες σε βάρος υπαλλήλων καταστημάτων, κυρίως φαρμακείων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος διέπραξε τις ληστείες σε διάστημα μόλις 20 ημερών (από 14-08-2024 έως και 03-09-2024), γεγονός το οποίο αποτελεί ενδεικτικό στοιχείο της δράσης του.

Παράλληλα, φρόντιζε να λαμβάνει υψηλά μέτρα αυτοπροστασίας, καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα, καπέλο «τύπου ψαρά», γυαλιά ηλίου ή ακόμα και κράνος μηχανής.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του lawandorder φαίνεται με ποιον τρόπο δρούσε. Φορώντας κράνος εισβάλει σε φαρμακείο στο Μενίδι, βγάζει το όπλο, απειλεί τους υπαλλήλους ενώ εκείνη την ώρα υπάρχουν στο κατάστημα και πελάτες, οι οποίοι τρομαγμένοι απομακρύνονται.