Χανταμπάκης και Πηλιάκη κλειδώθηκαν έξω από το σπίτι τους στη Μαδρίτη: Το αδιανόητο ποσό που έδωσαν σε κλειδαρά (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χανταμπάκης και Πηλιάκη κλειδώθηκαν έξω από το σπίτι τους στη Μαδρίτη: Το αδιανόητο ποσό που έδωσαν σε κλειδαρά (vid)
Απρόοπτα με το καλημέρα για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη στο νέο τους ξεκίνημα στην Μαδρίτη.

Μια απρόσμενη περιπέτεια βίωσαν με το καλημέρα ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη, στο νέο ξεκίνημα που κάνουν στη Μαδρίτη. Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι μετακόμισε στην ισπανική πρωτεύουσα καθώς ο γιος τους Μανώλης έγινε δεκτός σε ακαδημία ποδοσφαίρου μεγάλης ομάδας της χώρας.

Έπειτα από ένα ταξίδι με πολλές στάσεις, έφθασαν στο νέο τους σπίτι ωστόσο τα απρόοπτα δεν έλειψαν. Ο Στέλιος Χανταμπάκης που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media αποκάλυψε πως κλειδώθηκαν έξω από το διαμέρισμά τους.

«Ναι, έχουμε κλειδωθεί έξω! Γιατί η Όλγα βγήκε, έκλεισε την πόρτα, δεν πήρε τα κλειδιά γιατί είπε ότι είχε δεύτερα κλειδιά στην τσάντα της και μείναμε έξω από το σπίτι! Φυσικά η Όλγα με τα παιδιά έχουν πάει για φαγητό, εγώ περιμένω εδώ τον κλειδαρά να δούμε πώς θα συνεννοηθώ και ο Θεός βοηθός. Τα λέμε σε λίγο» ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα story από τον πρώην παίκτη του Survivor, που δείχνει τον κλειδαρά να έχει πιάσει δουλειά. «Να μια καλή δουλειά στην Ισπανία! 480 ευρώ + ΦΠΑ λέει! Είναι που λένε θα σου βγει το γέλιο ξινό», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.