«Ο Οικονομόπουλος είναι ο μεγαλύτερος "influencer" στην εγχώρια μουσική»: Το βίντεο στο TikTok και τα σχόλια για Λεξ και Νότη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Ο Οικονομόπουλος είναι ο μεγαλύτερος "influencer" στην εγχώρια μουσική»: Το βίντεο στο TikTok και τα σχόλια για Λεξ και Νότη (vid)
Το βίντεο μιας TikToker για τον μεγαλύτερο «influencer» αυτή τη χρονική περίοδο στην ελληνική μουσική και οι «αντιδράσεις» στα σχόλια.

Μια TikToker ανήρτησε ένα βίντεο και αναφέρθηκε στον Νίκο Οικονομόπουλο εκφράζοντας την άποψη πως είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος «influencer» στην εγχώρια μουσική.

Κάτι που, σε γενικές γραμμές, ισχύει, υπό την έννοια, πως πρόκειται για τον καλλιτέχνη που ακόμα και κάποιος που δεν ακούει λαϊκή μουσική, τον ξέρει ή ξέρει έστω ένα από τα τραγούδια του.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα είπε: «τον συμπαθείς δεν τον συμπαθείς, τον ακούς δεν τον ακούς, πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος "influencer" στην μουσική από τον Νίκο Οικονομόπουλο. Απλά σε κάθε μίτινγκ με τον μαέστρο του, ας πούμε, λέει "ποιο τραγούδι να αναδείξω και να το τραγουδάει για ακόμα μια φορά όλη η χώρα και να το πάει τάπα;", αυτή είναι η φάση».

@mar_lone19 Να τα λέμε κι αυτά #fyp #φοργιου #tiktokgreece #φοργιουπειτζ #fy #foryoupage #foryourpage #greektiktok #fypage #greekmusic #οικονομοπουλος #oikonomopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος - Paris Moutafidis

«Γελάει ο Λεξ» - «Γελάει ο Νότης»

Ωστόσο δεκάδες ήταν τα σχόλια που διαφωνούσαν με αυτό αφού αρκετοί χρήστες έγραψαν πως «γελάει ο Λεξ», ο οποίος επίσης έχει χιλιάδες θαυμαστές και «γελάει ο Νότης Σφακιανάκης», που αν και έχει αποσυρθεί ακούγεται ακόμα πολύ και μάλιστα τα περισσότερα τραγούδια του είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η TikToker εξήγησε πως αναφέρεται στο 2024 και «στην ικανότητα και δύναμη του Νίκου Οικονομόπουλου να φέρνει στην επιφάνεια και στην επικαιρότητα σπουδαία τραγούδια που έχουν ξεχαστεί».