Πέθανε ο «πιο τερατώδης bodybuilder» του κόσμου, ο Illia Yefimchyk: Γνωστός και ως «το θηρίο των 154 κιλών» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πέθανε ο «πιο τερατώδης bodybuilder» του κόσμου, ο Illia Yefimchyk: Γνωστός και ως «το θηρίο των 154 κιλών» (vid)
Κατανάλωνε χιλιάδες θερμίδες, τρώγοντας τεράστιες ποσότητες φαγητού και πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Ο «πιο τερατώδης bodybuilder του κόσμου» ο ο Illia Yefimchyk, γνωστός ως The Mutant, πέθανε σε ηλικία 36 ετών.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο Λευκορώσος που αποκαλείται ο «πιο τερατώδης bodybuilder του κόσμου» πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Ο Illia "Golem" Yefimchyk έτρωγε επτά φορές την ημέρα και κατανάλωνε χιλιάδες θερμίδες, τρώγοντας για παράδειγμα 108 κομμάτια σούσι και 2,5 κιλά μπριζόλες.

Γνωστός ως το «θηρίο των 154 κιλών»

Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, υπέστη έμφραγμα στο σπίτι του στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ η σύζυγός του Άννα προσπάθησε να τον σώσει κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ καθώς περίμενε το ασθενοφόρο. Ο bodybuilder μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

«Προσευχήθηκα όλο αυτό το διάστημα, ελπίζοντας ότι ο Illia θα αναρρώσει. Ήλπιζα όταν άρχισε να χτυπάει ξανά η καρδιά του, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι ο εγκέφαλός του είχε πεθάνει», είπε η σύζυγός του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λευκορωσίας.

«Ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήρια τους. Είναι πολύ συγκινητικό να συνειδητοποιώ ότι δεν έχω μείνει μόνη σε αυτόν τον κόσμο και τόσοι πολλοί άνθρωποι μου έχουν προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη», ανέφερε η σύζυγός του.

Η ρωσική εφημερίδα Kommersant δημοσίευσε: «Στις 6 Σεπτεμβρίου, ο αθλητής υπέστη καρδιακή προσβολή και έπεσε σε κώμα». Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Yefimchyk δεν αγωνιζόταν επαγγελματικά, αλλά έγινε γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με περισσότερους από 300.000 ακόλουθους στο Instagram , με τους θαυμαστές να τον βλέπουν να υπερβαίνει τα όρια των ανθρώπινων δυνατοτήτων.