Οδηγός ασθενοφόρου, ιδιωτικής κλινικής, οδηγούσε κι έτρωγε πίτσα από κουτί (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οδηγός ασθενοφόρου, ιδιωτικής κλινικής, οδηγούσε κι έτρωγε πίτσα από κουτί (vid)
Το βίντεο τράβηξε ένας οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος έμεινε έκπληκτος όταν είδε τον οδηγό ασθενοφόρου να ανοίγει το κουτί της πίτσας και να τρώει με τον συνοδηγό. 

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη με οδηγό ασθενοφόρου, στην Κηφισίας, ο οποίος έτρωγε πίτσα από κουτί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Live You», πρόκειται για ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής φροντίδας ηλικιωμένων.

Το βίντεο τράβηξε ένας οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος έμεινε έκπληκτος όταν είδε τον οδηγό να τρώει με τον συνοδηγό, πίτσα από το κουτί που είχαν τοποθετήσει μπροστά στο ταμπλό.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, φαίνεται η στιγμή που ο οδηγός έχει τοποθετήσει το κουτί της πίτσας πάνω στο ταμπλό, παίρνει ένα κομμάτι, όπως και ο συνοδηγός του.

 

Όπως ανέφερε η Μαρία Αναστασοπούλου: «Επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένη κλινικής. Ο άνθρωπος δεν γνώριζε προφανώς αυτό το περιστατικό, ούτε καν το είχε δει, τώρα το βλέπει απ΄ότι καταλαβαίνουμε. Μας διευκρίνισε πως εκείνη την ώρα δεν μετέφεραν ασθενή και τόνισε πως είναι απαράδεκτο και θα μπορούσαν να σταματήσουν και να φάνε όποια ώρα ήθελαν, αφού δεν μετέφεραν περιστατικό. "Μένω άφωνος", μας είπε. Δεν θέλησε να βγει στον αέρα αλλά εμείς μεταφέρουμε και την δική του πλευρά».

Οδηγός ΚΤΕΛ σκρολάρει στο κινητό και στρίβει τσιγάρο ενώ εκτελεί δρομολόγιο

To βίντεο αυτό έρχεται στην δημοσιότητα, λίγες ώρες μετά το περιστατικό με οδηγό ΚΤΕΛ που μιλούσε στο κινητό και έστριβε τσιγάρο ενώ εκτελεί δρομολόγιο.

Ο οδηγός του λεωφορείου κρατούσε το τιμόνι, ενώ ταυτόχρονα κάπνιζε και έψαχνε τα μηνύματά του στο κινητό του τηλέφωνο διακινδυνεύοντας την ασφάλεια των επιβατών.

Ενώ οδηγούσε, αρχικά άνοιξε χαρτάκια και με τα δύο του χέρια έστριβε τσιγάρο, κρατώντας το τιμόνι με τους καρπούς των χεριών του. Στη συνέχεια άρχισε να καπνίζει παρά την απαγόρευση σε δημόσιο όχημα.