Έπαιξαν μπουνιές μέλη γνωστής ροκ μπάντας την ώρα του live (vid)

Έπαιξαν μπουνιές μέλη γνωστής ροκ μπάντας την ώρα του live (vid)
Έπεσαν μερικές... ψιλές κατά την διάρκεια συναυλίας ανάμεσα σε μέλη των Jane's Addiction.

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η συναυλία των Janes's Addiction στη Βοστώνη το βράδυ της Παρασκευής (13/9) με αποτέλεσμα να διακοπεί.

Ο λόγος; Ο τραγουδιστής Perry Farrell τσακώθηκε με τον κιθαρίστα Dave Navarro, με τα υπόλοιπα μέλη της ροκ μπάντας και τους άντρες της ασφάλειας να μπαίνουν στη μέλη και να απομακρύνουν τον πρώτο, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Perry Farrell φώναζε στο μικρόφωνο πριν πλησιάσει προς τον Dave Navarro. Στη συνέχεια του έριξε μπουνιά, με το πλήθος να παρακολουθεί σαστισμένο τον καβγά τους.

Οι γνώστες λένε ότι οι εντάσεις φαίνεται να είχαν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια αρκετών τραγουδιών, με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι ο Farrell άρχισε να φωνάζει στον Navarro κατά τη διάρκεια του «Mountain Song».

Η ένταση αυξήθηκε καθώς έπαιζαν το «Three Days» και στο τέλος του «Ocean Days», ο Farrell επιτέθηκε στον Navarro που έδειχνε να ξαφνιάζεται από αυτή την αντίδραση. Τελικά ο τραγουδιστής των Jane' s Addiction απομακρύνθηκε με τα πολλά από τη σκηνή, που καλύφθηκε με μπλε φωτισμό κι ενώ το συγκρότημα αποχώρησε.

Λίγο αργότερα, οι Navarro, Avery και Perkins επέστρεψαν στη σκηνή αγκαλιασμένοι και χαιρέτησαν το πλήθος, που τους χειροκρότησε. Αυτή ήταν η πρώτη περιοδεία της μπάντας έπειτα από 15 χρόνια, αλλά όπως φαίνεται, με αυτές τις συνθήκες δύσκολα θα συνεχιστούν τα live τους.