Αδιανόητος καβγάς στο Power of Love: «Είσαι ξεφτίλας και καραγκιόζης, τι να ζηλέψω, τα ωραία σου μαλλιά;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητος καβγάς στο Power of Love: «Είσαι ξεφτίλας και καραγκιόζης, τι να ζηλέψω, τα ωραία σου μαλλιά;» (vid)
Επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς έκανε ο Γιώργος Κόρκας στον Νίκο Πελετιέ στο Power of Love.

Δεν έχει τελειωμό η κόντρα μεταξύ του Νίκου Πελετιέ και των υπόλοιπων αγοριών στο Power of Love με τον Γιώργο Κόρκα να ξεφεύγει και να του απευθύνεται με βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Κατάφερες ένα κοριτσάκι 20 ετών, 27χρονών μαντράχαλος να το κάνεις ότι θες εδώ πέρα. Και τώρα μας το παίζεις...», είπε αρχικά ο Γιώργος στον Νίκο στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ, με τον τελευταίο να τον ρωτάει: «Γιώργο με ζηλεύεις;».

Τότε ο Γιώργος ξέσπασε λέγοντας: «Δεν έχω τίποτα να ζηλέψω από σένα! Τι να ζηλέψω, τα ωραία σου μαλλιά; Την εξυπνάδα σου; Πες μου ένα πράγμα...», με τον Νίκο να του λέει: «Το μόνο καλύτερο πράγμα που έχεις από μένα, πραγματικά είναι τα μαλλιά σου».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος ρώτησε τον Νίκο να του πει ένα πράγμα που είναι καλύτερος από αυτόν. «Στα πάντα! Και δυστυχώς δεν γεννήθηκα με αυτά. Βαδίζω στη ζωή μου και πόνεσα γι αυτό. Εσύ δεν έχεις πονέσει. Απολαμβάνεις την ζωή σου ενώ εμένα είναι πόνος», είπε ο Νίκος.

«Καλά να πάθεις! Εγώ φταίω που έχω περάσει καλά στη ζωή μου; Άρα εσύ ζηλεύεις! Μόλις έβγαλες τη ζήλια σου πάνω μου. Καταλαβαίνεις τι ξεφτίλας είσαι; Είσαι καραγκιόζης!», απάντησε ο Γιώργος.