Σοκαριστικό τροχαίο για την Παπακωστοπούλου του «Super Κατερίνα»: «Μετά το πέρας της εκπομπής θα πάω για εξετάσεις» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικό τροχαίο για την Παπακωστοπούλου του «Super Κατερίνα»: «Μετά το πέρας της εκπομπής θα πάω για εξετάσεις» (vid)
Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, με την ίδια να γλιτώνει από θαύμα.

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA. Όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές της η Κατερίνα Καινούργιου, η συνεργάτιδά της και νέο μέλος του πάνελ της, Κατερίνα Παπακωστοπούλου είχε ένα σοβαρό τροχαίο λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής.

Για άγνωστο λόγο, η δημοσιογράφος έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου της και όπως είπε η ίδια που πήγε κανονικά στην εκπομπή, σώθηκε από θαύμα. Μάλιστα, ανέφερε πως μετά το τέλος της εκπομπής θα μεταβεί σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, παρότι αισθανόταν καλά.

«Ζητώ συγγνώμη που σας αναστατώνω και που αναστατώνω και τους τηλεθεατές. Είμαι οδηγός 30 χρόνια και δεν μπορώ να το διανοηθώ κι εγώ πως το έπαθα γιατί είμαι καλή οδηγός και πρόσεχα. Με έσωσε η ζώνη και που άνοιξαν οι αερόσακοι. Θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της πυροσβεστικής από το Κορωπί, που όχι απλά ήρθαν, με βοήθησαν...», ανέφερε.

Η Κατερίνα Καινούργιου την ρώτησε τι ακριβώς έγινε με την δημοσιογράφο να λέει: «Έχασα κάπως τον έλεγχο, δεν ξέρω αν έφταιγε και το οδόστρωμα που έχει πολύ υγρασία το πρωί ή αν εγώ που δεν ήμουν αφηρημένη και δεν έτρεχα... ήμουν σε επαρχιακό δρόμο. Το έζησα σαν ταινία, έπαιρνα την μία ελιά πίσω από την άλλη, άνοιξαν οι αερόσακοι και βούιζαν τα αυτιά μου. Σίγουρα μετά το πέρας της εκπομπής θα πάω για εξετάσεις».