Νοτοπούλου για Κασσελάκη: «Ήμουν σε συνέντευξη και μου ζητούσε να τον εκθειάσω, δεν τον φοβάμαι, ούτε τότε τον φοβήθηκα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νοτοπούλου για Κασσελάκη: «Ήμουν σε συνέντευξη και μου ζητούσε να τον εκθειάσω, δεν τον φοβάμαι, ούτε τότε τον φοβήθηκα» (vid)
Καταδίκασε ανοιχτά την πολιτική του πρώην προέδρου, λέγοντας ότι «o Κασσελάκης επιχείρησε να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα του Μητσοτάκη».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου τις τελευταίες ημέρες έχει καταγγείλει πως έχει δεχθεί «πολιτικό» bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Υπήρχαν διαρροές από το γραφείο Τύπου του Κασσελάκη για στοχοποιήσεις, δικής μου και άλλων στελεχών, του Χρήστου Σπίρτζη και της Όλγας Γεροβασίλη, που είχαμε διαφορετική προσέγγιση», είχε πει αρχικά στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» την Δευτέρα (16/9).

«Έχω στοχοποιηθεί, έχουμε δεχτεί bullying και απειλές, κι εγώ προσωπικά, αλλά όλα αυτά τα αφήναμε και πηγαίναμε παρακάτω. Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη. Όλα αυτά τα αφήσαμε στην άκρη προσπαθώντας να επιτελέσουμε τον ρόλο μας. Από τη στιγμή που αναφέρεται σε κουκούλες και κουκουλοφόρους, από τη στιγμή που μιλά για εκτροπή, από τη στιγμή που δεν δέχεται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, μπορούμε να μιλήσουμε για απαξίωση της συλλογικής διαδικασίας και των συλλογικών αποφάσεων. Οφείλουμε να προστατεύσουμε το κόμμα μας», είχε αναφέρει.

«Είναι θρασύδειλος, έδινα συνέντευξη και μου έστελνε μηνύματα να τον εκθειάζω»

Ωστόσο, σήμερα (18/9) μιλώντας στο Open, επέμεινε στις καταγγελίες της κατά του Στέφανου Κασσελάκη περί πολιτικού εκφοβισμού.

«Πράγματι, κατά τη διάρκεια συνέντευξής μου επέμενε να ζητά πράγματα που να τον εκθιάζουν περισσότερο. Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ίδιος αν επιθυμεί μπορεί να το πράξει. Το σημαντικό είναι ότι ένας πολιτικός αρχηγός επιθυμεί να εκμαιεύσει διαφορετικές τοποθετήσεις από τους βουλευτές του, με τρόπο που δεν ταιριάζει σε ένα δημοκρατικό κόμμα. Του απάντησα ότι θα πρέπει να σταματήσει να με απειλεί και να μου κάνει bullying επειδή λέω τα αυτονόητα, δεν τον φοβάμαι. Ούτε τότε τον φοβήθηκα, ούτε σήμερα» τόνισε η πρώην υφυπουργός.

«Να σταματήσουν οι θρασείες επιθέσεις από τον στρατό των τρολ. Καλώ τον κ. Κασσελάκη να σταματήσει να κρύβεται. Το έκανα και στην Κεντρική Επιτροπή διότι το θράσος σε συνδυασμό με την δειλία μας κάνει ένα θρασύδειλο. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης μου, επέμενε να λέω πράγματα που τον εκθειάζουν. Εγώ του απάντησα ότι πρέπει να σταματήσει να με απειλεί και να μου κάνει μπούλινγκ επειδή λέω τα αυτονόητα και πως δεν τον φοβάμαι», τόνισε.