Ο καιρός το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο Καλλιμάρμαρο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο καιρός το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο Καλλιμάρμαρο (vid)
Πώς θα είναι ο καιρός κατά την διάρκεια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Άστατος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας το Σάββατο (21/9), με βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς, ωστόσο στην Αθήνα αναμένεται συννεφιά.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο Καλλιμάρμαρο αναμένεται συννεφιά, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία αύριο (21/9) στην Αττική θα φτάσει τους 26 βαθμούς.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σάββατο

Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και το Ιόνιο ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες κυρίως μέχρι το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά (πλην της Θράκης) και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 24 με 26 και τοπικά στη Θράκη τους 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην ΕΡΤ

Τέσσερις ομάδες θα βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 προκειμένου να δώσουν δύο σπουδαίες αναμετρήσεις στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και όλη η μπασκετική δράση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 και την ERT WORLD, στις 19:00 και 22:00.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:00 θα μεταδοθεί ο αγώνας Anadolu Efes Istanbul – Maccabi Playtika Tel Aviv και στις 22:00 θα μεταδοθεί ο αγώνας Partizan Mozzart Bet Belgrade – Παναθηναϊκός AKTOR.