Αυτιάς: «Με αγαπάει ο Θεός, πέρυσι πρόλαβα τον καρκίνο του προστάτη, φέτος αν είχα ανέβει στο αεροπλάνο "γεια σας"» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αυτιάς: «Με αγαπάει ο Θεός, πέρυσι πρόλαβα τον καρκίνο του προστάτη, φέτος αν είχα ανέβει στο αεροπλάνο "γεια σας"» (vid)
Ο Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία μίλησε για την 34χρονη τηλεοπτική του πορεία, τη διαμονή του στις Βρυξέλλες και την περιπέτεια με την υγεία του.

O Γιώργος Αυτιάς μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και αναφέρθηκε στις περιπέτειες υγείας που πέρασε τα δυο τελευταία καλοκαίρια.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την 34χρονη τηλεοπτική του πορεία και τη διαμονή του στις Βρυξέλλες.

«Ήξερα ότι θα βγω πρώτος, αλλά είναι μεγάλη ευθύνη», είπε αρχικά.

«Πέρυσι το καλοκαίρι προλάβαμε τον καρκίνο του προστάτη στο τσακ. Φέτος το καλοκαίρι ήταν κάτι το απίστευτο αυτό που έζησα. Μόλις πήγα να εξεταστώ από τους γιατρούς, κλείδωσαν αμέσως την πόρτα. Το μόνο που ένιωθα πριν πάω στον γιατρό ήταν ότι κρύωνα. Ούτε βήχα είχα, ούτε τίποτα. Οι γιατροί μου είπαν ότι αν μπω στο αεροπλάνο να πετάξω, δε θα κατέβω, ή θα σκάσω στον αέρα», είπε.

«Μου είπαν ότι έχω πέντε λίτρα υγρό στην καρδιά. Το υγρό αυτό είχε περάσει και από την άλλη πλευρά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο με πάρα πολύ πόνο. Έχασα ένα καλοκαίρι αλλά ίσως κέρδισα αρκετά χρόνια, ο Θεός μόνο ξέρει», ανέφερε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Όλα καλά. Με αγαπάει ο Θεός και εγώ τον σέβομαι και τον αγαπώ. Πιστεύω ότι υπάρχει μια δύναμη πάνω από τον άνθρωπο που στη δύσκολη στιγμή είναι κοντά μας. Όταν ήρθε η στιγμή, πήγα στην Παναγιά της Τήνου. Ας είναι καλά ο γιατρός. Αν είχα μπει στο αεροπλάνο, "γεια σας"», τόνισε ο Γιώργος Αυτιάς.