Ο Μικρούτσικος έκλαψε στον «αέρα» και η Σκορδά ζήτησε αμέσως διαφημίσεις (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Μικρούτσικος έκλαψε στον «αέρα» και η Σκορδά ζήτησε αμέσως διαφημίσεις (vid)
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συγκινήθηκε στον «αέρα» του Mega.

Μια συναυλία αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο έγινε, χθες Πέμπτη (19/9) στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Στη σκηνή ανέβηκαν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Στην εκπομπή του Mega «Buongiorno», προβλήθηκε απόσπασμα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συγκινείται και να δακρύζει στον «αέρα».

«Ξεκίνησα να πάω στη συναυλία, κρύφτηκα στη βροχή και γύρισα σπίτι. Δεν μπόρεσα να πάω στη συναυλία χωρίς τον Θάνο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος φανερά συγκινημένος.

Η Φαίη Σκορδά βλέποντας τον Ανδρέα Μικρούτσικο να δακρύζει ζήτησε αμέσως διαφημίσεις.

Μικρούτσικος: «Όποτε έλεγα κάτι εναντίον τους, κινδύνευε η ζωή μου»

Λίγο νωρίτερα, μιλώντας με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο, ανέφερε τις σοβαρές απειλές που είχε δεχθεί για πράγματα στα οποία είχε τοποθετηθεί δημόσια.

«Φοβάμαι λίγο το τσουβάλιασμα που πάνε να πουν ότι "όπου υπάρχει υπερβολή είναι αυτό, είναι το ένα, είναι το άλλο". Εδώ έχουν συγκεκριμένη ταυτότητα αυτές οι αντιλήψεις και δεν είναι παντού όπου βλέπουμε την υπερβολή. Υπάρχουν υπερβολές που πρέπει να της καυτηριάσουμε αλλά δεν γράφουν "εδώ φασισμός, εδώ μαυρίλα, εδώ π.Χ. κατάσταση, εδώ φεουδαρχία". Υπάρχουν αντιλήψεις και δρουν κοινωνικά και έχουν παρέμβαση οργανωμένα στο διαδίκτυο», είπε αρχικά.

«Δηλαδή είναι φτιαγμένες για να χτυπάνε. Τις γνωρίζω και τις έχω υποστεί κιόλας. Όποτε σε εκπομπή έλεγα κάτι εναντίον τους, κινδύνευε η ζωή μου σε μηνύματα και γράφονταν μια σειρά από πράγματα», συμπλήρωσε.

«Ανακάλυπταν το επικίνδυνο μου όταν έλεγα κάτι εναντίον τους. Εκεί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα», πρόσθεσε.