Έξαλλος ο Λιάγκας με τα χαλιά της Κεφαλογιάννη: «Δεν έκαναν 17.000, έκανε ανακαίνιση με 86.000, πρόκληση» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έξαλλος ο Λιάγκας με τα χαλιά της Κεφαλογιάννη: «Δεν έκαναν 17.000, έκανε ανακαίνιση με 86.000, πρόκληση» (vid)
Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το θέμα και αποκάλυψε πως έγινε σχετική ανακαίνιση αξίας 86.000 ευρώ. 

Σάλος έχει προκληθεί με τα χαλιά αξίας σχεδόν 18.000 ευρώ που αγόρασε το υπουργείο Τουρισμού από την Δέσποινα Μοιραράκη.

Το υπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση γι' αυτό, ενώ και ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ωστόσο και η Δέσποινα Μοιραράκη πήρε θέση και απάντησε αποκαλύπτoντας ότι εδώ και πολλά χρόνια αγοράζουν υπουργεία αλλά και το Μαξίμου ακριβά χαλιά, ακόμα από την εποχή που ήταν πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το θέμα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και αποκάλυψε πως έγινε σχετική ανακαίνιση αξίας 86.000 ευρώ.

«Έγινε αγορά όχι μόνο χαλιών, αλλά και άλλων αντικειμένων πολύ μεγάλης αξίας, δυσθεώρητης αξίας, που μόνο σε ανακαινίσεις οι πλούσιοι κάνουν. Μιλάμε για ανακαίνιση, Όλγα μου αγαπημένη -που σε συμπαθώ πάρα πολύ και σένα και τον άντρα σου.

Ανακαίνιση που κάνουν επιχειρηματίες στα γραφεία τους και επειδή οι επιχειρηματίες, πολλοί εξ αυτών αν και έχουν πάρα πολλά λεφτά, βάζουν το χέρι σε καμιά τσέπη και τους το δαγκώνει και κανένα καβούρι. Δεν είναι και τόσο ανοιχτοί. Στους επιχειρηματίες να ξέρεις πολλές φορές, κάνουν και δωρέα. Καρέκλες, χαλιά, φίλοι τους άλλοι επιχειρηματίες. Δύσκολα βάζουν το χέρι στην τσέπη οι επιχειρηματίες γιατί έχει καβουράκι μέσα το παντελόνι η τσέπη. Για να αλλάξουν την διακόσμηση του γραφείου ή του σπιτιού. Εδώ όταν δεν πληρώνει ο ίδιος επιχειρηματίας ή ο υπουργός, υπουργάρα εδώ και πληρώνω εγώ, η Πετρογιάννη, η Αφροδίτη κλπ.

Να πάω να πάρω κι εγώ όχι από εκεί που πήρες εσύ ογδόντα τόσα χιλιάρικα. Γιατί θα αποκαλύψω ότι δεν είναι 17.000, θα αποκαλύψω ότι είναι 86.000. Αυτό είναι το θέμα.

Με 86.000 αν μου τα δώσουν κι εμένα ή τα έχω τσάμπα, σας κάνω κι εγώ εδώ, είπαμε να βάψουμε το πλατό, μην κάνουμε πολλές αλλαγές για οικονομία. Σεβόμαστε τα λεφτά, δεν τα δίνουμε εμείς, είναι άλλου. Εδώ που είναι του ελληνικού λαού 86.000; Πρόκληση! Λάθος, φάουλ μεγάλο.

Γνωρίζω, Όλγα, ότι έφαγες, όχι κίτρινη ούτε κόκκινη, αλλά πορτοκαλί κάρτα, που είναι ενδιάμεσο ανάμεσα στην κίτρινη και την κόκκινη. Διότι κάποια στιγμή, που ήταν έξαλλοι μαζί σου στο Μαξίμου χθες, έπεσε στο τραπέζι της συζήτησης ακόμα και να σου ζητηθεί η παραίτηση. Αν δεν το ξέρεις, μάθε το από μένα σήμερα. Ήταν τόσο έξαλλοι. Άκου ο Μητσοτάκης έχει ένα δόγμα, ότι η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να δείχνει τίμια. Προφανώς έχει γίνει κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε άλλες πολλές περιπτώσεις που δεν το ξέρει κανένας. Εδώ όμως τα 86.000 είναι επικοινωνιακά ένα τεράστιο φάουλ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.